Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Cum poti si tu sa fii parte »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Ce credem

Viziune

Alfa Omega este un studio de producție, subtitrare și distribuire a programelor de televiziune, având ca beneficiari stațiile locale de cablu și televiziune din România, canalele de televiziune cu acoperire națională, canale de satelit. Viziunea noastră este să promovăm Cuvântul lui Dumnezeu într-un mod accesibil și relevant, folosind instrumente media strategice, începând cu România și continuând cu comunități din toată lumea. Programele promovate de studioul “Alfa Omega TV” au ca țel promovarea standardelor eticii și moralei creștine în societatea contemporană.

Etape

A. Perioada de pre-evanghelizare – distribuirea de documentare și programe educaționale creștine prin stații TV seculare (peste 600 de titluri între 1994-2004)
B. Evanghelizare prin programe TV în direct (din anul 2000)
C. Evanghelizare și edificarea trupului lui Hristos – Biserica (începand din 2002)

Direcții:

1. Distribuirea de programe crestine subtitrate prin statii TV seculare.
2. Distributia de casete video, CD-uri, DVD-uri
3. Programul evanghelic fanion în Timisoara “Calea, Adevarul si Viata”
4. Extinderea distributiei programului fanion pe tot cuprinsul României; crearea unei structuri de follow-up nationale
5. Alte modalitati de distributie : multimedia, internet, satelit, video streaming, podcasting

Crezul nostru

Credem că Sfânta Biblie este cuvântul inspirat și infailibil al lui Dumnezeu, precum și sursa de autoritate a doctrinei creștine.  
Credem că există un singur Dumnezeu, veșnic, existent în trei persoane: TATĂL, FIUL și DUHUL SFÂNT.  
Credem că omul a fost creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, dar din cauza păcatului este pierdut și nu se poate mântui singur.  
Credem că Isus Hristos în persoană se va întoarce pe pământ plin de putere și slavă.  
Credem că Duhul Sfânt locuiește în cei care L-au primit pe Hristos și îi ajută să trăiască în neprihănire și sfințenie.  
Credem că Biserica este Trupul lui Hristos și este constituită din toți aceia care, prin credința în Hristos, au fost născuți din nou, din punct de vedere spiritual, de Duhul Sfânt care locuiește în ei. Misiunea Bisericii este pe de o parte evanghelizarea întregii lumi, iar pe de altă parte echiparea și ucenicizarea creștinilor.

Proiectele Alfa Omega TV

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din 2016, ne concentrăm pe generația tânără, investind resurse în dezvoltarea proiectului de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Aventurile lui Cristi, Oana și Memo în lumea Bibliei îi expun pe copiii de azi pentru prima dată la povestirile fascinante ale Scripturii. Prin desene difuzate pe TV, prin site-ul interactiv pentru copii și evenimente evanghelistice, investim în dezvoltarea generației de mâine!
Evanghelizare

Evanghelizare

Răspândim Evanghelia 24/7 prin diverse canale media și proiecte, la mii de români de toate vârstele. Difuzăm pe Alfa Omega TV și pe 40 de televiziuni comerciale partenere programe de evanghelizare și pre-evanghelizare, derulăm campanii multimedia de știință-creaționism pentru atei. Anual, 300.000 de utilizatori unici vizitează site-ul nostru si peste 10.000 parcurg prezentarea Evangheliei. Prin media, mulți Îl descoperă pe Dumnezeu și mântuirea Lui.
Slujire și rugăciune pentru probleme

Slujire și rugăciune pentru probleme

Ca organizație de media creștină, dincolo de informare sau divertisment, ne focalizăm pe slujirea personală în rugăciune și implicarea directă în viața credincioșilor, vedem o mare nevoie mare. Anual, primim peste 5000 de cereri de rugăciune. Ne rugăm cu ei, încercăm să oferim soluții practice, să-i ajutăm, îi conectăm cu credincioși maturi sau biserici din regiunea lor, și producem resurse media care să răspundă nevoilor concrete ale oamenilor. Zeci de mii parcurg anonim materiale publicate de noi, pe teme sensibile.
Creștere spirituală și ucenicizare

Creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români. Difuzăm și publicăm sute de seminarii biblice, predici, emisiuni, cursuri și articole, pe TV, pe DVD, în cărți, în revista AOTV Magazin, pe site și media socială. Abordăm teme relevante – bazele creștinismului, apologetică, rugăciune și mijlocire, profeție, vindecare, eliberare, consiliere și viața creștină. Alături de cei care ne susțin, ajutăm credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România.
Creștinul și societatea

Creștinul și societatea

Cu ajutorul partenerilor Alfa Omega TV, realizăm materiale relevante care să inspire creștinii pentru a fi sare și lumină la locul în care se află, să aplice principiile creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Prin toate canalele media, încurajam atât creștinul obișnuit, cât și liderii din diverse sfere ale societății.
Înțelegerea vremurilor

Înțelegerea vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină.
Reflectarea lucrării Domnului din România

Reflectarea lucrării Domnului din România

Ca organizație de media, intrăm în contact cu multe biserici, organizații creștine și lideri care au ca scop aducerea Împărăției lui Dumnezeu în România. Acest lucru ne dă o privire de ansamblu asupra lucrării lui Dumnezeu în țara noastră. Prin producțiile noastre - emisiuni, reportaje, știri și materiale promoționale - încurajăm și reflectăm aceste mișcări, fiind martori media și parte la lucrarea lui Dumnezeu în România.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.