Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Cum poti si tu sa fii parte »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

NOU pe Librăria Alfa Omega! Acum poți comanda și e-books (cărți electronice)!

Librăria Alfa Omega vă aduce o veste bună: acum poți comanda și cărți electronice.

Pașii de achiziționare sunt ușor de parcurs, în doar câteva minute. Mai jos aveți instrucțiunile:

 1. Accesați pagina: https://alfaomega.tv/librarie/ebooks pentru a vedea toate cărțile electronice oferite de Librăria Alfa Omega. (Titlurile care apar acolo pot fi comandate atât în format tipărit, cât și ca e-book)

 2. Atunci când găsiți un titlu care vă interesează din listă și apăsați pe el o pentru a ajunge la pagina acelui produs, veți vedea sub titlu textul „Disponibil și ca e-book (carte electronică)!” și un buton roșu „E-BOOK” alături. Apăsați pe acel buton - veți fi redirecționați spre platforma Google Play Books care ne găzduiește cărțile în format electronic.

  ebook instructiuni disponibil ebook sageata

 3. Apăsați butonul albastru „Cumpărați”. Dacă nu sunteți conectat în contul dvs. Google, sau nu aveți unul, vi se va cere să vă autentificați cu contul dvs Google. Dacă aveți Gmail sau folosiți servicii ca Youtube, Google Drive, Google Hangouts, adresa de email și parola cu care vă conectați la acele servicii va merge și la serviciul Google Play Books.
  Dacă nu aveți cont Google, creați unul urmând pașii din interfață.

  ebook instructiuni disponibil ebook sageata

 4. După autentificarea în cont Google, veți putea opta între plata cu card sau prin Paypal.

 5. După finalizarea plății, accesați cartea și începeți să o citiți. Vă recomandăm descărcarea aplicației Google Play Books pe tabletă/telefon (Android | iOS), unde va trebui să vă logați cu același cont Google pentru a putea citi și acolo cărțile cumpărate.


Cum citesc?

La această adresă veți putea regăsi oricând cărțile cumpărate: https://play.google.com/books

Cărțile cumpărate prin platforma Google Play Books pot fi descărcate pe dispozitivul dvs pentru a fi citite și fără conexiune la internet. Însă ele sunt disponibile și online, dacă aveți nevoie să o faceți, prin intermediul unui browser.

E-book-ul poate fi citit de pe mai multe dispozitive. De exemplu, pe telefon sau tabletă e necesară aplicația Google Play Books (disponibilă pentru Android și iOS).

Pe calculator puteți folosi un browser pentru a vă autentifica în contul dvs Google Play Books și a citi cărțile cumpărate (nu doar de la noi, ci și de la numeroase alte librării care vând cărți electronice prin sistemul Google Play Books).

Dacă aveți un alt dispozitiv de tip e-ink, ca Sony Reader sau Nook, va trebui să descărcați fișierul și să-l convertiți/transferați pe dispozitivul dvs. Aici detalii.

Pentru a tipări un e-book, vedeți aici pașii de urmat.


Avantajele cărților electronice

Cărțile noastre electronice pot fi plătite doar online și nu se mai adaugă taxe pentru expediere. Ele sunt mai ieftine decât cărțile tipărite. Sunt disponibile instantaneu în întreaga lume, comparativ cu cele tipărite, care implică un timp de așteptare pentru livrare. De asemenea, ai posibilitatea de a crea o întreagă bibliotecă de cărți digitale creștine care îți vor fi mereu la îndemână. În mai puțin de 60 de secunde după achitare, începi să citești cartea, oriunde, de pe telefon, tabletă sau calculator.

Paginarea este dinamică, lectura mai ușoară, corpul literei poate fi mărit sau micșorat pentru o mai bună lizibilitate.

Accesează https://alfaomega.tv/librarie/ebooks pentru a vedea cărțile disponibile în format e-book. Periodic adăugăm titluri noi!


Pentru orice întrebare, vă stăm la dispoziție pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefonic 0256 284912, de luni până vineri, între 10.00 si 18.00.

Etichete: carti, librarie, alfa omega tv, ebook

Proiectele Alfa Omega TV

Canalul Alfa Omega TV

Canalul Alfa Omega TV

Prin programele variate, canalul Alfa Omega TV prezintă Evanghelia într-un mod accesibil pentru necreștini, ajută credincioșii să se maturizeze spiritual și promovează valorile creștine în societate, fiind un mod de a face misiune prin media. Prin programele difuzate, numeroși români au fost mântuiți, eliberați, echipati, transformați și au învățat cum să trăiască după principiile lui Dumnezeu.
Emisiunile Alfa Omega TV

Emisiunile Alfa Omega TV

Pentru că românii petrec mult timp privind la televizor, credem că e vital să existe cât mai multe programe creștine, pentru evanghelizare, creștere spirituală și divertisment curat. Adesea, mesajul creștin poate fi mai bine transmis printr-un desen animat sau film, similar cu modul în care Isus a folosit pildele. De aceea, producem sau traducem sute de programe creștine anual, urmărite de zeci de mii de români.
Programe creștine pe stații TV comerciale

Programe creștine pe stații TV comerciale

Cu mult înainte de a apărea canalul Alfa Omega TV, din 1994 și până azi, distribuim lunar programe creștine la alte staţii comerciale seculare (nereligioase) de televiziune din România și Moldova. Azi, Alfa Omega TV trimite programe la peste 30 de televiziuni partenere. Este un proiect media inedit de evanghelizare și răspândire a valorilor creștine la nivelul Europei.
Revista AOTV Magazin si resurse gratuite

Revista AOTV Magazin si resurse gratuite

Credem că e important să existe materiale care abordează probleme practice, pentru a aplica valorile biblice la fiecare domeniu al vieții. Din 2011, tipărim și expediem gratuit revista Alfa Omega TV Magazin, cu programul TV și articole de viață creștină, pe teme variate. Distribuim gratuit și mii de resurse tipărite, cu o abordare practică. Publicăm și multe materiale online, pentru creșterea spirituală a creștinilor români.
Media Digitala

Media Digitala

Ducem Evanghelia și o perspectivă creștină asupra problemelor contemporane, prin publicarea a mii de resurse online pe platforme digitale variate. Două treimi din persoanele care accesează online materialele noastre multimedia au sub 45 de ani. De aceea, misiunea prin media digitală complementează eforturile depuse prin televiziune.
Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din 2016, ne concentrăm pe generația tânără, investind resurse în dezvoltarea proiectului de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Aventurile lui Cristi, Oana și Memo în lumea Bibliei îi expun pe copiii de azi pentru prima dată la povestirile fascinante ale Scripturii. Prin desene difuzate pe TV, prin site-ul interactiv pentru copii și evenimente evanghelistice, investim în dezvoltarea generației de mâine!
Evanghelizare

Evanghelizare

Răspândim Evanghelia 24/7 prin diverse canale media și proiecte, la mii de români de toate vârstele. Difuzăm pe Alfa Omega TV și pe 40 de televiziuni comerciale partenere programe de evanghelizare și pre-evanghelizare, derulăm campanii multimedia de știință-creaționism pentru atei. Anual, 300.000 de utilizatori unici vizitează site-ul nostru si peste 10.000 parcurg prezentarea Evangheliei. Prin media, mulți Îl descoperă pe Dumnezeu și mântuirea Lui.
Slujire și rugăciune pentru probleme

Slujire și rugăciune pentru probleme

Ca organizație de media creștină, dincolo de informare sau divertisment, ne focalizăm pe slujirea personală în rugăciune și implicarea directă în viața credincioșilor, vedem o mare nevoie mare. Anual, primim peste 5000 de cereri de rugăciune. Ne rugăm cu ei, încercăm să oferim soluții practice, să-i ajutăm, îi conectăm cu credincioși maturi sau biserici din regiunea lor, și producem resurse media care să răspundă nevoilor concrete ale oamenilor. Zeci de mii parcurg anonim materiale publicate de noi, pe teme sensibile.
Creștere spirituală și ucenicizare

Creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români. Difuzăm și publicăm sute de seminarii biblice, predici, emisiuni, cursuri și articole, pe TV, pe DVD, în cărți, în revista AOTV Magazin, pe site și media socială. Abordăm teme relevante – bazele creștinismului, apologetică, rugăciune și mijlocire, profeție, vindecare, eliberare, consiliere și viața creștină. Alături de cei care ne susțin, ajutăm credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România.
Creștinul și societatea

Creștinul și societatea

Cu ajutorul partenerilor Alfa Omega TV, realizăm materiale relevante care să inspire creștinii pentru a fi sare și lumină la locul în care se află, să aplice principiile creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Prin toate canalele media, încurajam atât creștinul obișnuit, cât și liderii din diverse sfere ale societății.
Înțelegerea vremurilor

Înțelegerea vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină.
Reflectarea lucrării Domnului din România

Reflectarea lucrării Domnului din România

Ca organizație de media, intrăm în contact cu multe biserici, organizații creștine și lideri care au ca scop aducerea Împărăției lui Dumnezeu în România. Acest lucru ne dă o privire de ansamblu asupra lucrării lui Dumnezeu în țara noastră. Prin producțiile noastre - emisiuni, reportaje, știri și materiale promoționale - încurajăm și reflectăm aceste mișcări, fiind martori media și parte la lucrarea lui Dumnezeu în România.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.