Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
  • partener nav 1 cinesuntemcefacem
  • partener nav 3 noutati aotv
  • partener nav 4 marturii
  • partener nav 5 cespunaltii
  • partener nav 2 proiecte
  • Doneaza

Ajutor pentru sufletul tau

Te afli poate într-un moment în care te confrunți cu o anumită problemă. Poate fi o boală de care suferi, o durere sufletească care te apasă, o îngrijorare, neliniște, descurajare care îți fură pacea, un păcat pe care simți că trebuie să-l mărturisești, o problemă cu cei din familie sau din jurul tău... Oricare ar fi problema ta, simți că trebuie să o împărtășești cuiva, simți că nu poți duce singur povara ta și ai nevoie de cineva care să te sprijinească.

Pentru astfel de situații, vrem să știi că suntem alături de tine. Suntem gata să te sprijinim în problema cu care te confrunți, fie că este a ta sau a celor dragi din viața ta. De la nevoia de mântuire, vindecare, la probleme financiare, de la divorț, probleme de familie, la depresie, avort, consum de droguri sau sinucidere, suntem aici să ne rugăm pentru tine cu credința și convingerea că Dumnezeu are un cuvânt de spus la toate acestea. Adevărurile și promisiunile lui Dumnezeu nu se schimbă și ele rezonează cu orice problemă prin care treci.

Rugăciunea este cea mai importantă legătură pe care o avem cu Tatăl ceresc și unii cu alții. Te așteptăm să ne contactezi în fiecare zi de luni până vineri, între orele 13.00 – 15.00, la telefon 0356-401.221, pentru a împlini în dreptul tău ceea ce Domnul ne îndeamnă în Cuvântul Său: „Rugați-vă unii pentru alții!”

x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!