Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Cum poti si tu sa fii parte »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Luna mai 2016 - Lună specială ÎNȚELEGEREA VREMURILOR

Luna mai, la Alfa Omega TV, este dedicată înțelegerii vremurilor. În această lună, v-am pregătit o serie de programe de excepție care să vă ajute să înțelegeți din punct de vedere spiritual contextul de azi în care trăim, precum și miza spirituală din Orientul Mijlociu, și să puteți interpreta altfel știrile pe care le vedeți la TV sau online.

O săptămână specială în cadrul lunii Înțelegerea vremurilor este 9-15 mai, Săptămâna pro-Israel la Alfa Omega TV. În această săptămână, vom avea Țara Sfântă în centrul atenției, vom descoperi materiale fascinante despre Israel, poporul ales al lui Dumnezeu, istoria și provocările actuale. Pregătiți-vă să descoperiți planul lui Dumnezeu cu Israelul, să vă lărgiți perspectiva și să înțelegeți vremurile alături de programele noastre. Vizitați și site-ul www.alfaomega.tv/intelegereavremurilor și pagina noastră de Facebook. pentru articole și reportaje de excepție.

.

2016 intelegereavremurilor saptamanaproisrael

Vă recomandăm mai jos câteva emisiuni dintr-o lună excepțională.

Recomandări TV

Israel, o privire în interior - documentar - Luni 9 mai, ora 23:00

Timp de 2 ore, apologetul John Ankerberg și jurnalistul Jimmy DeYoung confirmă semnele care indică înspre conflictul apocaliptic din Orientul Mijlociu. Documentarul subliniază și aspecte controversate precum: pregătirea reconstituirii templului evreu în locul celui mai sfânt locaș Islamic, amenințările interne și externe asupra Israelului din partea arabilor palestinieni și intenția și capacitatea nucleară a Iranului de a șterge Israelul de pe hartă.

Israel, popor ales de Dumnezeu – documentar - Miercuri 11 mai, ora 22:00

Documentarul prezintă versete din Scriptură, narate de Dr. Paul Mims și vă face cunoștință cu Țara Sfântă. Ascultați Cuvântul lui Dumnezeu descriind evenimente și scene din viața poporului ales de Dumnezeu. 4000 de ani de istorie, începând de la crearea omului și până la răscumpărarea lui. Planul lui Dumnezeu pentru omenire a fost împlinit printr-un popor ales de El, poporul evreu, într-un pământ ales, Israel.

Ierusalim, orașul lacrimilor și al speranței – documentar - Joi 12 mai, ora 19:00

Ierusalimul nu este un loc obișnuit. Este un oraș bogat în istorie, datând de mai bine de 4000 de ani. Iată o călătorie pe străzile Ierusalimului cu Dr. Michael Rydelnik. Crescut într-o familie de evrei ortodocși în Israel, astăzi el îl urmează pe Yeshua (Isus) ca fiind Mesia. Și acum, mai mult ca niciodată el tânjește după pacea Ierusalimului.

Supravietuirea miraculoasa a Israelului – documentar - Vineri 13 mai, ora 11:00

Dacă într-adevăr există miracole, atunci cu siguranță statul Israel este un exemplu semnificativ. Născut din cenușa Holocaustului, după numai o zi de la întemeiere, este atacat de 12 armate. Întreaga lume se aștepta ca acesta să fie sfârșitul poporului sfânt. Însă în ciuda oricăror evidențe, Israelul a supraviețuit.

Israel, ținta atacurilor – documentar - Sâmbătă 14 mai, ora 22:00

Israelul devine tot mai mult o țintă a atacurilor atât militare, cât și politice. În acest documentar sunt prezentate opt preziceri despre evenimentele ce au loc în Israel acum sau care se vor desfășura în anii ce vor urma.

Readucerea exilaților în Israel - Marți 17 mai, ora 22:00

În acest documentar este ilustrat modul în care se împlinește Scriptura cu privire la întoarcerea evreilor în propria țară, și anume în Israel. De asemenea, este prezentată organizația „Ebenezer” și felul în care aceasta sprijină poporul evreu.

 

Etichete: statul islamic, israel, intelegerea vremurilor, orientul mijlociu, islam, profetie, sfarsitul vremurilor, escatologie, revista, ierusalim, campanie tematica, saptamana tematica

Proiectele Alfa Omega TV

Canalul Alfa Omega TV

Canalul Alfa Omega TV

Prin programele variate, canalul Alfa Omega TV prezintă Evanghelia într-un mod accesibil pentru necreștini, ajută credincioșii să se maturizeze spiritual și promovează valorile creștine în societate, fiind un mod de a face misiune prin media. Prin programele difuzate, numeroși români au fost mântuiți, eliberați, echipati, transformați și au învățat cum să trăiască după principiile lui Dumnezeu.
Emisiunile Alfa Omega TV

Emisiunile Alfa Omega TV

Pentru că românii petrec mult timp privind la televizor, credem că e vital să existe cât mai multe programe creștine, pentru evanghelizare, creștere spirituală și divertisment curat. Adesea, mesajul creștin poate fi mai bine transmis printr-un desen animat sau film, similar cu modul în care Isus a folosit pildele. De aceea, producem sau traducem sute de programe creștine anual, urmărite de zeci de mii de români.
Programe creștine pe stații TV comerciale

Programe creștine pe stații TV comerciale

Cu mult înainte de a apărea canalul Alfa Omega TV, din 1994 și până azi, distribuim lunar programe creștine la alte staţii comerciale seculare (nereligioase) de televiziune din România și Moldova. Azi, Alfa Omega TV trimite programe la peste 30 de televiziuni partenere. Este un proiect media inedit de evanghelizare și răspândire a valorilor creștine la nivelul Europei.
Revista AOTV Magazin si resurse gratuite

Revista AOTV Magazin si resurse gratuite

Credem că e important să existe materiale care abordează probleme practice, pentru a aplica valorile biblice la fiecare domeniu al vieții. Din 2011, tipărim și expediem gratuit revista Alfa Omega TV Magazin, cu programul TV și articole de viață creștină, pe teme variate. Distribuim gratuit și mii de resurse tipărite, cu o abordare practică. Publicăm și multe materiale online, pentru creșterea spirituală a creștinilor români.
Media Digitala

Media Digitala

Ducem Evanghelia și o perspectivă creștină asupra problemelor contemporane, prin publicarea a mii de resurse online pe platforme digitale variate. Două treimi din persoanele care accesează online materialele noastre multimedia au sub 45 de ani. De aceea, misiunea prin media digitală complementează eforturile depuse prin televiziune.
Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din 2016, ne concentrăm pe generația tânără, investind resurse în dezvoltarea proiectului de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Aventurile lui Cristi, Oana și Memo în lumea Bibliei îi expun pe copiii de azi pentru prima dată la povestirile fascinante ale Scripturii. Prin desene difuzate pe TV, prin site-ul interactiv pentru copii și evenimente evanghelistice, investim în dezvoltarea generației de mâine!
Evanghelizare

Evanghelizare

Răspândim Evanghelia 24/7 prin diverse canale media și proiecte, la mii de români de toate vârstele. Difuzăm pe Alfa Omega TV și pe 40 de televiziuni comerciale partenere programe de evanghelizare și pre-evanghelizare, derulăm campanii multimedia de știință-creaționism pentru atei. Anual, 300.000 de utilizatori unici vizitează site-ul nostru si peste 10.000 parcurg prezentarea Evangheliei. Prin media, mulți Îl descoperă pe Dumnezeu și mântuirea Lui.
Slujire și rugăciune pentru probleme

Slujire și rugăciune pentru probleme

Ca organizație de media creștină, dincolo de informare sau divertisment, ne focalizăm pe slujirea personală în rugăciune și implicarea directă în viața credincioșilor, vedem o mare nevoie mare. Anual, primim peste 5000 de cereri de rugăciune. Ne rugăm cu ei, încercăm să oferim soluții practice, să-i ajutăm, îi conectăm cu credincioși maturi sau biserici din regiunea lor, și producem resurse media care să răspundă nevoilor concrete ale oamenilor. Zeci de mii parcurg anonim materiale publicate de noi, pe teme sensibile.
Creștere spirituală și ucenicizare

Creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români. Difuzăm și publicăm sute de seminarii biblice, predici, emisiuni, cursuri și articole, pe TV, pe DVD, în cărți, în revista AOTV Magazin, pe site și media socială. Abordăm teme relevante – bazele creștinismului, apologetică, rugăciune și mijlocire, profeție, vindecare, eliberare, consiliere și viața creștină. Alături de cei care ne susțin, ajutăm credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România.
Creștinul și societatea

Creștinul și societatea

Cu ajutorul partenerilor Alfa Omega TV, realizăm materiale relevante care să inspire creștinii pentru a fi sare și lumină la locul în care se află, să aplice principiile creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Prin toate canalele media, încurajam atât creștinul obișnuit, cât și liderii din diverse sfere ale societății.
Înțelegerea vremurilor

Înțelegerea vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină.
Reflectarea lucrării Domnului din România

Reflectarea lucrării Domnului din România

Ca organizație de media, intrăm în contact cu multe biserici, organizații creștine și lideri care au ca scop aducerea Împărăției lui Dumnezeu în România. Acest lucru ne dă o privire de ansamblu asupra lucrării lui Dumnezeu în țara noastră. Prin producțiile noastre - emisiuni, reportaje, știri și materiale promoționale - încurajăm și reflectăm aceste mișcări, fiind martori media și parte la lucrarea lui Dumnezeu în România.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.