Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Cum poti si tu sa fii parte »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

A aparut revista Alfa Omega TV Magazin 7.3 - Semnele Vremurilor (mai-iunie 2017)

Alfa Omega TV Magazin - Un numar special despre SEMNELE VREMURILOR. Programul Alfa Omega TV pentru mai-iunie 2017. Descopera modul in care evenimente actuale implinesc profetia biblica. Fii la curent cu implicatiile spirituale ale unor evenimente contemporane – Brexit, viitorul UE, evolutia Turciei si situatia din Israel si Orientul Mijlociu. Vezi cum Evanghelia transforma vieti in toata lumea. Intelege mai bine ce trebuie sa se intample la sfarsitul vremurilor. Aboneaza-te la revista Alfa Omega TV Magazin, e gratuita! http://alfaomega.tv/revista#abonare, 0256.284.913, revista [at] alfaomega.tv

CUPRINS:

 • SEMNELE VREMURILOR - Editorial de Tudor Petan
 • CAMPANIA TEMATICA INTELEGEREA VREMURILOR - MAI 2017 - Saptamana speciala Pro-Israel: 8-14 mai 2017
 • SEMNELE VREMURILOR, ANTISEMITISM SI INTOARCEREA POPORULUI EVREU IN ISRAEL interviu Willem Glashouwer
 • PROFETIA SI SFARSITUL VREMURILOR Interviu cu Joel Richardson, expert in Orientul Mijlociu
 • SITUATIA ACTUALA IN ORIENTUL MIJLOCIU corespondenta Chris Mitchell, CBN News Ierusalem
 • ISTORIA ISRAELULUI de Sorin Petan, redactor Alfa Omega TV
 • RAPORT EUROPEAN: UE SI ORIENTUL MIJLOCIU extras din Raport European, produs de Revelation TV
 • UE SI VALORI CRESTINE IN EUROPA Interviu cu Leo van Doesburg, ECPM
 • CINE E RECEP TAYYIP ERDOGAN, PRESEDINTELE TURCIEI? de Meira Svirsky, The Clarion Project
 • BREXIT Interviu cu Daniel Webster, Alianta Evanghelica UK. Comentariu Leo van Doesburg
 • PERSECUTIA CRESTINILOR IN ORIENTUL MIJLOCIU Interviu cu Ken Isaacs, lider Samaritan’s Purse
 • RUGACIUNE PENTRU ISRAEL Mirela Petan, Reteaua de rugaciune a Romaniei
 • MODELUL COREEAN - SCHIMBAREA UNEI NATIUNI PRIN RUGACIUNE Kun Mo Chung, fost ministru coreean
 • FEREASTRA 10-40 Extras din documentarul Crestinismul in noua Asie
 • MAPAMOND CRESTIN - RASPANDIREA EVANGHELIEI IN LUME;
 • MARTURII DIN TARA SFANTA

Aboneaza-te la revista Alfa Omega TV Magazin, e gratuita! http://alfaomega.tv/revista#abonare , 0256.284.913, revista [at] alfaomega.tv

Etichete: intelegerea vremurilor, orientul mijlociu, turcia, profetie, sfarsitul vremurilor, revista, chris mitchell, antisemitism, Uniunea Europeana, coreea, mapamond crestin, brexit, evanghelizare, misiune, tara sfanta, erdogan, leo van doesburg, asia

Proiectele Alfa Omega TV

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din 2016, ne concentrăm pe generația tânără, investind resurse în dezvoltarea proiectului de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Aventurile lui Cristi, Oana și Memo în lumea Bibliei îi expun pe copiii de azi pentru prima dată la povestirile fascinante ale Scripturii. Prin desene difuzate pe TV, prin site-ul interactiv pentru copii și evenimente evanghelistice, investim în dezvoltarea generației de mâine!
Evanghelizare

Evanghelizare

Răspândim Evanghelia 24/7 prin diverse canale media și proiecte, la mii de români de toate vârstele. Difuzăm pe Alfa Omega TV și pe 40 de televiziuni comerciale partenere programe de evanghelizare și pre-evanghelizare, derulăm campanii multimedia de știință-creaționism pentru atei. Anual, 300.000 de utilizatori unici vizitează site-ul nostru si peste 10.000 parcurg prezentarea Evangheliei. Prin media, mulți Îl descoperă pe Dumnezeu și mântuirea Lui.
Slujire și rugăciune pentru probleme

Slujire și rugăciune pentru probleme

Ca organizație de media creștină, dincolo de informare sau divertisment, ne focalizăm pe slujirea personală în rugăciune și implicarea directă în viața credincioșilor, vedem o mare nevoie mare. Anual, primim peste 5000 de cereri de rugăciune. Ne rugăm cu ei, încercăm să oferim soluții practice, să-i ajutăm, îi conectăm cu credincioși maturi sau biserici din regiunea lor, și producem resurse media care să răspundă nevoilor concrete ale oamenilor. Zeci de mii parcurg anonim materiale publicate de noi, pe teme sensibile.
Creștere spirituală și ucenicizare

Creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români. Difuzăm și publicăm sute de seminarii biblice, predici, emisiuni, cursuri și articole, pe TV, pe DVD, în cărți, în revista AOTV Magazin, pe site și media socială. Abordăm teme relevante – bazele creștinismului, apologetică, rugăciune și mijlocire, profeție, vindecare, eliberare, consiliere și viața creștină. Alături de cei care ne susțin, ajutăm credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România.
Creștinul și societatea

Creștinul și societatea

Cu ajutorul partenerilor Alfa Omega TV, realizăm materiale relevante care să inspire creștinii pentru a fi sare și lumină la locul în care se află, să aplice principiile creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Prin toate canalele media, încurajam atât creștinul obișnuit, cât și liderii din diverse sfere ale societății.
Înțelegerea vremurilor

Înțelegerea vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină.
Reflectarea lucrării Domnului din România

Reflectarea lucrării Domnului din România

Ca organizație de media, intrăm în contact cu multe biserici, organizații creștine și lideri care au ca scop aducerea Împărăției lui Dumnezeu în România. Acest lucru ne dă o privire de ansamblu asupra lucrării lui Dumnezeu în țara noastră. Prin producțiile noastre - emisiuni, reportaje, știri și materiale promoționale - încurajăm și reflectăm aceste mișcări, fiind martori media și parte la lucrarea lui Dumnezeu în România.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.