Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Cum poti si tu sa fii parte »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Alfa Omega in obiectiv - 20 iulie 2017 - Despre proiectul Cartea Cartilor

Cartea Cartilor este un proiect ce a avut impact major in Romania. Este o lucrare care a fost folosita cu mare putere pentru a aduce impact in viata cat mai multor copii, pentru ca inimile lor sunt sensibile la Cuvantul lui Dumnezeu, de la varste fragede. Ca si adulti ne gandim ca au intelegerea limitata, dar copiii sunt extrem de receptivi. Duhul Domnului ii poate ajunge si poate pune o samanta in mintea lor a revelatiei despre Dumnezeu si a cunostintei Lui, inca de mici. Este vital modul de a semana in vietile copiilor inca de mici. Cartea Cartilor a fost un proiect extrem de important al celor de la CBN, care l-au promovat in Romania imediat dupa revolutie.

Faptul ca este acum aceasta serie moderna Cartea Cartilor si ca a venit la pachet impreuna cu multe alte resurse care sustin o lucrare de evanghelizare si de revelatie pentru copii. Acest proiect este o arma strategica a Domnului pentru copiii din tara noastra.

In asteptarea seriei a doua, dorim sa va multumim tuturor celor care ne-au ajutat sa finalizam si sa promovam prima serie de desene animate Cartea Cartilor. A fost un proiect dificil, dar am pasit prin credinta chiar daca la inceputul proiectul nu am estimat toate costurile. Provocari noi vin o data si cu lansarea urmatoarei serii, asadar, va multuim pentru ca intelegeti si va implicati financiar in realizarea acestui proiect.

Cartea Cartilor nu s-a finalizat cu cele 13 episoade care au fost dublate in limba romana si au fost difuzate pe Alfa Omega si pe alte canale de televiziune seculare din tara. Aceste episoade au fost transmise pe anumite posturi de televiziune din Romania. DVD-urile au fost dublate in limba romana cu actori profesionisti, cu ajutorul unui studio specializat din Bucuresti.

La Alfa Omega TV exista acum un pachet de lectii care sunt bazate pe primele 13 episoade si reprezinta un material extraordinar pentru educatia copiilor in scoli biblice sau devotionale, care ii poate ajuta pe copii sa Il cunoasca pe Dumnezeu mai mult. Aceste lectii ce se pregatesc acum si sunt in traducere sunt insotite si de mici video-uri cu anumite secvente din Cartea Cartilor

Totodata, am pus la dispozitie noua serie Cartea Cartilor multor televiziuni comerciale din tara , fiind o modalitate prin care Dumnezeu extinde impactul acestor resurse.

In acest sens, va prezentam o scurta contributie, o reactie pozitiva din partea unei televiziuni importante din Estul Romaniei, Neptun TV din Constanta cu privire la proiectul Cartea Cartilor.

Copiii au nevoie sa se hranesca din Cuvantul lui Dumnezeu in moduri accesibile lor. Cartea Cartilor aduce un astfel de mod, accesibil pentru intelegerea lor, cu imagini si ilustratii foarte sugestive.

Ajutati-ne ca sa realizam in primul rand resursele tiparite (potrivite pentru scolile duminicale), pentru amplificarea impactului acestui proiect. Ajutati-ne ca sa putem finaliza seria a doua dar si seria a treia a desenelor Cartea Cartilor. Sunt costuri sumplimentare pe care le putem acoperi cu ajutorul lui Dumnezeu dar si cu ajutorul dumneavoasta!

Dorim, de asemenea, sa oferim gratuit la o suta de orfelinate sau scoli cu nevoi mai mari seturile de DVD-uri Cartea Cartilor, seria I. Estimam ca un ajutor de 100 de lei ne-ar ajuta sa putem dona acestor institutii care au nevoi financiare mult mai mari.

Fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

Etichete: copii, cartea cartilor, desene animate

Proiectele Alfa Omega TV

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din 2016, ne concentrăm pe generația tânără, investind resurse în dezvoltarea proiectului de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Aventurile lui Cristi, Oana și Memo în lumea Bibliei îi expun pe copiii de azi pentru prima dată la povestirile fascinante ale Scripturii. Prin desene difuzate pe TV, prin site-ul interactiv pentru copii și evenimente evanghelistice, investim în dezvoltarea generației de mâine!
Evanghelizare

Evanghelizare

Răspândim Evanghelia 24/7 prin diverse canale media și proiecte, la mii de români de toate vârstele. Difuzăm pe Alfa Omega TV și pe 40 de televiziuni comerciale partenere programe de evanghelizare și pre-evanghelizare, derulăm campanii multimedia de știință-creaționism pentru atei. Anual, 300.000 de utilizatori unici vizitează site-ul nostru si peste 10.000 parcurg prezentarea Evangheliei. Prin media, mulți Îl descoperă pe Dumnezeu și mântuirea Lui.
Slujire și rugăciune pentru probleme

Slujire și rugăciune pentru probleme

Ca organizație de media creștină, dincolo de informare sau divertisment, ne focalizăm pe slujirea personală în rugăciune și implicarea directă în viața credincioșilor, vedem o mare nevoie mare. Anual, primim peste 5000 de cereri de rugăciune. Ne rugăm cu ei, încercăm să oferim soluții practice, să-i ajutăm, îi conectăm cu credincioși maturi sau biserici din regiunea lor, și producem resurse media care să răspundă nevoilor concrete ale oamenilor. Zeci de mii parcurg anonim materiale publicate de noi, pe teme sensibile.
Creștere spirituală și ucenicizare

Creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români. Difuzăm și publicăm sute de seminarii biblice, predici, emisiuni, cursuri și articole, pe TV, pe DVD, în cărți, în revista AOTV Magazin, pe site și media socială. Abordăm teme relevante – bazele creștinismului, apologetică, rugăciune și mijlocire, profeție, vindecare, eliberare, consiliere și viața creștină. Alături de cei care ne susțin, ajutăm credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România.
Creștinul și societatea

Creștinul și societatea

Cu ajutorul partenerilor Alfa Omega TV, realizăm materiale relevante care să inspire creștinii pentru a fi sare și lumină la locul în care se află, să aplice principiile creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Prin toate canalele media, încurajam atât creștinul obișnuit, cât și liderii din diverse sfere ale societății.
Înțelegerea vremurilor

Înțelegerea vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină.
Reflectarea lucrării Domnului din România

Reflectarea lucrării Domnului din România

Ca organizație de media, intrăm în contact cu multe biserici, organizații creștine și lideri care au ca scop aducerea Împărăției lui Dumnezeu în România. Acest lucru ne dă o privire de ansamblu asupra lucrării lui Dumnezeu în țara noastră. Prin producțiile noastre - emisiuni, reportaje, știri și materiale promoționale - încurajăm și reflectăm aceste mișcări, fiind martori media și parte la lucrarea lui Dumnezeu în România.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.