Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Cum poti si tu sa fii parte »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Alfa Omega in obiectiv - 19 aprilie 2018 - editie speciala din Ierusalim cu Chris Mitchell

Interviu cu Chris Mitchell (reporter la CBN) despre emisiunea „Jerusalem Dateline”, difuzata si pe canalul Alfa Omega TV si motivatia lui de face lucrarea lui Dumnezeu prin stiri si reportaje care aduc o perspectiva biblica si corecta telespectatorilor. Chris Mitchell vorbeste si despre situatia actuala din Orientul Mijlociu, Siria reprezentand principala problema pe plan geopolitic. Fii parte si tu: https://alfaomega.tv/partener

Transcrierea integrală a emisiunii

Chris, am anunțat că filmăm emisiunea în Ierusalim, în studioul de știri al CBN. Îți mulțumim că ne permiți să înregistrăm această emisiune pentru telespectatorii noștri.

Tudor, mă bucur să-ți fiu alături. Suntem recunoscători canalului Alfa Omega că ne difuzați emisiunea ''Jerusalem Dateline'', dar și pentru că sunteți alături Israelului și locuitorilor săi.

În această emisiune ''Alfa Omega în obiectiv'', voi profita de faptul că suntem în vizită în Ierusalim și în studioul vostru pentru a afla mai multe despre voi, despre emisiunea voastră, despre echipă, despre ce se întâmplă în culisele emisiunii. Țin să spun că emisiunea va fi tradusă în limba română, iar emisiunea voastră se difuzează de două ori pe săptămână, de mai bine de trei ani. Este subtitrată în limba română, fără a fi editată, ci o difuzăm așa cum este. Este o sursă importantă de informații credibile. Voi folosi des această expresie în timpul emisiunii fiindcă acest lucru e important. În primul rând, te rog să-mi spui cum a apărut ideea de a face emisiunea ''Jerusalem Dateline'' ?

Tudor, ideea ne-a venit cu mulți ani în urmă. Atunci pregăteam reportaje pentru emisiunea ''Club 700'', principala emisiune a CBN. Aveam două, trei minute de știri, dar știam că erau mult mai multe informații de oferit, alte contexte și perspective. Ideea a apărut cu mulți ani în urmă. Acum suntem la al șaptelea sezon. Le oferim o emisiune de jumătate de oră oamenilor din toată lumea pentru a-i ajuta să înțeleagă mai bine ce se întâmplă în Israel și în Orientul Mijlociu. Uneori e greu, având o poveste de numai două-trei minute, să arătăm ce se întâmplă cu adevărat. Unii obțin o perspectivă sumară, dar noi vrem să aprofundăm subiectele. Vrem să fim precum fiii lui Isahar, care au înțeles vremurile și știau ce să facă.

De fapt, chiar în ziua în care filmați această emisiune, înregistrăm un reportaj despre ''Marșul întoarcerii'', ce are loc la granița cu Gaza. Când veți difuza emisiunea, probabil că telespectatorii vor fi auzit deja despre acest lucru. Prin reportajul nostru, vrem să oferim o perspectivă mai profundă decât cea oferită de un simplu rezumat. Astfel, oamenii vor putea înțelege, mai ales din acest reportaj, că palestinienii duc un război de propagandă, folosindu-se de mass-media uneori. Există anumite țări, precum Iran și Turcia, care ajută acest ''Marș al întoarcerii'' palestinian. Acesta e doar un exemplu a ceea ce vrem să facem: să oferim o perspectivă mai bună, un context mai profund cu privire la ce se întâmplă în Israel.

Acest lucru e foarte important fiindcă celelalte agenții de presă, majoritatea dintre ele, au o altă perspectivă. Datorită relatărilor voastre din cadrul emisiunii, în România, dar cred că și în alte țări vorbitoare de limba engleză, ''Jerusalem Dateline'' oferă o altă perspectivă, adică cea dumnezeiască, asupra celor ce se petrec în Orientul Mijlociu. Așa sperăm, iar, pe lângă perspectiva lui Dumnezeu, putem include și perspectiva biblică, adică vrem să arătăm ce scrie în Biblie cu privire la ce se întâmplă aici.

Un exemplu ar fi întoarcerea evreilor din cele patru colțuri ale lumii. Acest lucru a fost profețit de prorocii evrei cu 2 500, aproape 3 000 de ani în urmă, iar acum chiar se întâmplă. Poate că mass-media laică nu înțelege acest lucru și nici nu-l recunoaște, dar noi, citind Biblia, iar apoi văzând titlurile știrilor din prezent, vedem că există o legătură. Cred că aceasta este o șansă nemaipomenită pe care o avem noi, ca, prin intermediul emisiunii ''Jerusalem Dateline'', să le oferim o perspectivă biblică oamenilor, pentru a-i ajuta să înțeleagă ce se întâmplă.

Chris, ai amintit de fiii lui Isahar. Cunoscându-ți emisiunea, sper și cred că tot mai multe organe de presă creștină înțeleg vremurile pentru a putea da indicații prin intermediul știrilor, al comentariilor, pentru a le arăta oamenilor ce e de făcut, nu numai să înțeleagă și să păstreze pentru ei informația. Un exemplu ar fi că, dacă oamenii află numai perspectiva laică asupra Israelului, e posibil să nu înțeleagă ce se întâmplă din punct de vedere biblic sau împlinirea profețiilor.

Mai devreme am menționat de ''Marșul întoarcerii''. E posibil ca oamenii să aibă o înțelegere eronată sau o perspectivă greșită cu privire la ce se întâmplă în realitate. Noi încercăm să îi ajutăm pe oameni să înțeleagă ce se întâmplă pentru a ști cum să se roage, pentru a avea o perspectivă mai bună, poate ajută și cu legislația, iar unii vor putea să susțină public poporul evreu. Noi sperăm să putem ajuta cu toate acestea prin intermediul emisiunii ''Jerusalem Dateline''.

Vreau să inserăm câteva minute de filmare. Chiar înainte de a ne așeza la această masă, am petrecut o oră cu echipa voastră și v-am filmat în timp ce făceați ultimele retușuri la cea mai recentă ediție a emisiunii ''Jerusalem Dateline''. Unul dintre reportaje era în faza finală de editare. Vom insera ce am filmat, apoi vom reveni pentru a ne continua discuția.

Puteți elabora ? E o poveste minunată !

Bun venit la această ediție a emisiunii ''Jerusalem Dateline'' ! Sunt Chris Mitchell. Armata Israeliană se așteaptă ca, în următoarele săptămâni, tot mai mulți palestinieni să mărșăluiască la granița Israelului cu Fâșia Gaza în cadrul ''Marșului întoarcerii''. Liderii Hamas speră să facă Israelul să semene cu Goliat în timpul așa-ziselor lor proteste pașnice de la graniță. Însă criticii spun că infiltrarea lor la graniță face parte dintr-un război mai mare împotriva statului evreu, ei având mulți susținători în acest război. În continuare: de ce l-ar compara unii oameni pe președintele Trump cu regele Cir al Persiei ? Vom afla după ce revenim.

Itamar Marcus este președintele organizației Palestinian Media Watch. Din păcate, ei au învățat că palestinienii morți... Marcus spune că palestinienii mai au un ajutor. Ei vin ca să ne preia țara printr-un așa-zis ''Marș al întoarcerii''. Săptămâna aceasta, tinerii din Gaza adună mii de anvelope ca să le ardă.

Tocmai am văzut o parte din echipa voastră la lucru. Desigur că vreau să te întreb mai multe despre situația din Orientul Mijlociu, dar te rog să ne vorbești despre echipa ta. Știu că anumite lucruri nu pot fi spuse, dar te rog să le spui telespectatorilor noștri cum lucrați, sau câte ceva despre echipă, ca să îi provocăm pe telespectatori să se roage pentru voi.

Mulțumesc foarte mult. Rugăciunea e foarte importantă pentru noi. Știu că și voi aveți o echipă la Alfa Omega, dar echipa noastră de aici e mică. Sunt șase oameni care lucrează cu normă întreagă. Însă eu consider că suntem, mai degrabă, o familie. Lucrăm împreună toată săptămâna pentru a realiza emisiunea ''Jerusalem Dateline'', pentru a face reportajele. În fiecare dimineață, ne adunăm ca să ne rugăm pentru ziua care începe, pentru ce vom face, pentru nevoi personale sau pentru ce vom face pentru ''CBN News'' în Ierusalim. E foarte important.

De câte ori mergem să filmăm ceva pentru o știre, de obicei ne rugăm ca Dumnezeu să ne protejeze, să ne țină în siguranță și pentru ungerea Sa în ceea ce facem, fie că e vorba de un interviu, o prezentare sau o înregistrare pentru un reportaj. Așadar, rugăciunea este esențială în ceea ce facem. Majoritatea celor din echipă sunt din America, dar sunt cetățeni israelieni. Dumnezeu a adunat aici o echipă minunată. E o binecuvântare să lucrez cu ei.

Îți voi cere să ne mai oferi câteva puncte de rugăciune pentru voi. Acum două luni, când am fost aici cu soția mea Mirela, ți-am spus că, uneori, chiar și în timpul nopții, soția mea simte că trebuie să se roage pentru voi, pentru siguranța voastră. Cred că Duhul Sfânt știe cu ce vă confruntați, fie că e vorba de tine sau de întreaga echipă. Sper ca, după această emisiune, mulți telespectatori să înțeleagă că nu e o echipă de știri obișnuită, căci voi lucrați pe un câmp de luptă spiritual.

Bine spus ! O apreciez pe Mirela că este o luptătoare a rugăciunii. Așa este, aici, în Ierusalim, suntem pe un câmp de luptă spiritual. Mulți spun că acesta este epicentrul lumii, de aceea ne confruntăm cu o împotrivire spirituală față de ceea ce facem. Așadar, rugăciunea este esențială. În 2000, când am venit aici cu soția și cei trei copii, știam că rugăciunea era principalul lucru care ne trebuia pentru a reuși aici, dar și pentru a supraviețui în Ierusalim. Printre punctele de rugăciune s-ar număra protecția. De multe ori mă rog inspirat de Psalmul 91, cerând ca El să ne protejeze, să ne dea înțelepciunea de a folosi resursele pe care ni le-a dat. Avem resurse limitate de timp și bani pentru a ne face activitatea, așa că trebuie să ne folosim cu înțelepciune resursele.

Ne rugăm ca Dumnezeu să ne dea ungerea Sa pentru a spune poveștile care trebuie spuse. Ne rugăm ca Dumnezeu să ne dea favoare, fie că e vorba de favoare înaintea guvernanților, a celor pe care îi intervievăm. Ne rugăm ca Dumnezeu să ne deschidă ușile oriunde mergem. Acestea sunt câteva puncte de rugăciune: înțelepciune, ungere, protecție, uși deschise... Ne rugăm și pentru interviuri care ne trebuie, pentru care ne rugăm, dar și pentru știri senzaționale pe care să le difuzăm la ''CBN News''.

Înainte de a te întreba câte ceva despre situația politică de aici, am o întrebare personală. Te afli aici din anul 2000. Au trecut foarte mulți ani ! Ce anume te motivează să lucrezi mai departe ?

Ce mă motivează ? Mă motivează ceea ce m-a adus aici. Eu și soția mea ne-am simțit chemați de Dumnezeu să venim aici. În luna august a anului 2000, am venit aici cu cei trei copii ai noștri care, pe atunci, aveau 16, 11 și 8 ani. La cinci săptămâni după ce am venit aici, a început Cea de-a doua Intifadă. În jurul Ierusalimului erau numeroase atacuri teroriste, atacuri sinucigașe, schimburi de focuri, dar Dumnezeu ne-a apărat în acea perioadă. Cel mai important, însă, e că ne-a protejat copiii. De atunci, încă mai simt chemarea Domnului de a lucra aici. Nu mi-a scăzut deloc bucuria de a mă afla aici. De fapt, după aproape 18 ani, încă simt o chemare profundă de a mă afla aici. E un privilegiu să mă aflu aici. Simt că Dumnezeu vrea să rămân aici până mă va chema acasă sau până îmi va da o altă însărcinare.

Chris, pe holul de la intrarea în studio, am făcut fotografii cu câteva premii pe care le-ați primit. În afară de acestea... Felicitări pentru acestea, căci sunt o recunoaștere a muncii voastre ! Însă această recunoaștere a venit la pachet cu o anumită responsabilitate. Te simți uneori responsabil pentru știri, pentru perspectivele prezentate în toată lumea prin intermediul știrilor ?

Ne simțim foarte responsabili fiindcă trebuie să relatăm adecvat poveștile, aproape de adevăr și, uneori, în profunzime. Un alt exemplu e referitor la știrea prezentată azi. Am considerat necesar să oferim o perspectivă ce nu e prezentată de principalele organe de presă din lume. Noi am vrut să relatăm această știre, considerând că e ceva important pentru telespectatorii noștri, fie că e vorba de cei de la Alfa Omega TV, sau de la televiziunile din jurul lumii. Vrem ca ei să înțeleagă ce spun știrile prezentate de alte televiziuni, să știe care e contextul, pentru a înțelege acele știri. Așadar, ne simțim foarte responsabili.

Rămâneți cu noi, revenim în câteva secunde !

Chris, în ultima parte a discuției noastre, aș vrea să îți mulțumesc pentru timpul acordat, căci înregistrăm într-o parte dificilă a zilei, a anului, chiar. Românii sunt binecuvântați să afle, individual, la nivel de familie sau de biserică, ce se întâmplă în Orientul Mijlociu. Mai devreme ai spus că Ierusalimul este un fel de epicentru, ca centrul unui ceas. Ca lucrare media, facem tot posibilul să informăm oamenii. Nu vrem să îi influențăm să creadă ceva anume, ci vrem să îi informăm, oferindu-le o perspectivă corectă, sau măcar alternative. Anul trecut, majoritatea știrilor voastre erau cu privire la ambasade. Desigur, prin învățăturile și știrile difuzate, continuăm să luptăm împotriva teologiei înlocuirii. Acest scop reiese clar din tot ceea ce facem. Însă acum a apărut un alt subiect. E vorba de ambasadă, care face parte din alinierea națiunilor, din planul lui Dumnezeu pentru Israel. Ce ne poți spune despre asta ? Chiar și țara noastră, România, face parte din această... Nu știu dacă ''bătălie'' ar fi cuvântul potrivit, ci mai degrabă ''proces de luare a deciziilor''. Ce crezi despre asta ? De ce este important pentru o țară precum România ?

E important fiindcă are legătură cu ce scrie în Geneza 12. Dumnezeu i-a spus lui Avraam că va binecuvânta națiunile care binecuvântează poporul evreu și îi va blestema pe cei care blestemă poporul evreu. Cred că, în data de 6 decembrie 2017, când președintele american Donald Trump a recunoscut Ierusalimul ca fiind capitala Israelului, promițând să mute ambasada americană din Tel Aviv în Ierusalim...

Așadar, s-a transmis un mesaj clar, cel puțin pentru SUA, că aceasta este direcția lor. Mulți spun că s-a recunoscut ceea ce era evident: Ierusalimul a fost capitala Israelului de 3 000 de ani, încă de când regele David a făcut din acest oraș capitala celor 12 triburi ale Israelului.

Acum, America a adoptat o poziție curajoasă, spunând că aceasta e capitala evreilor. El a recunoscut că nu a încercat să manipuleze sau să încurce procesul de încheiere a păcii, că și palestinienii își pot cere drepturile, dar a făcut o declarație clară. Cred că și alte țări se gândesc la acest lucru, printre acestea numărându-se Guatemala și Cehia. Însă sunt și țări precum România, indecise dacă să-și mute ambasadele în Ierusalim, întrebându-se ce ar însemna asta pentru fiecare țară.

Eu cred că ar fi o binecuvântare pentru aceste țări să ia această decizie. Poate că nu e corect din punct de vedere politic, poate că, pe plan politic, acestor țări le e greu să ia această măsură, crezând poate că s-ar întoarce împotriva palestinienilor, dar eu cred că așa ar susține Israelul, fără a adopta o poziție anti-palestiniană. Cred că țările care sunt indecise, dacă vor lua această hotărâre, vor fi binecuvântate.

Urmăresc emisiunea ''Jerusalem Dateline'' de aproape patru ani, și am observat că ați atins subiecte fierbinți despre situația Înălțimii Golan, Fâșia Gaza, soluția a două state, lupta pentru Ierusalim, situația UNESCO și ONU, sau Donald Trump. Acum, apropiindu-ne de mijlocul anului 2018, aș vrea să te întreb care sunt problemele arzătoare din Orientul Mijlociu. Desigur că nu avem timp să facem o analiză politică, dar care crezi că sunt principalele probleme din Orientul Mijlociu ?

Principala problemă ar fi situația actuală din Siria. Aceasta ar fi principala problemă pe plan geopolitic. Războiul civil din Siria se apropie de sfârșit, SI este aproape înfrântă, așa că acum s-a creat o situație mult mai periculoasă. Turcia îi atacă pe kurzi, care vor să aibă propria țară în partea sudică a graniței, creându-se astfel tensiune între America și Turcia. Iranul încearcă să se impună, vrând să fie o prezență militară în Siria, pentru a putea ataca mai ușor Israelul.

Hezbollah, care este o organizație paramilitară din Iran, vrea să se impună. Acum, liderii militari israelieni ne avertizează că următorul război s-ar putea să fie unul între Liban, Siria și Israel.

Tudor, să știi că acesta e numit acum ''războiul de pe frontul de nord''. Hezbollah are cam 150 000 de rachete în Liban, Iranul stabilește o prezență militară în Siria, așa că nu știm când ar putea începe, dar e un război iminent. Nu se știe când va începe acest război, dar e o certitudine. Cred că aceasta ar fi principala problemă. Oamenii trebuie să știe ce se întâmplă la granița cu Fâșia Gaza, căci totul ar putea căpăta proporții colosale.

Tudor, mai vreau să le cer oamenilor să se roage pentru răspândirea Evangheliei. Un lucru miraculos care se petrece acum e apariția de vise și viziuni printre musulmanii din Orientul Mijlociu. Unii au văzut un bărbat îmbrăcat în alb ce se identifică a fi Isus. Mulți musulmani se convertesc la creștinism, fiind un fenomen remarcabil, căci Duhul Sfânt lucrează în inimile multor musulmani care au nevoie de rugăciune.

De asemenea, am un exemplu de poveste minunată. Pentru mine, una dintre cele mai pline de inspirație povești din Orientul Mijlociu de acum o reprezintă cea a misionarilor creștini care se duc în Siria. E un exemplu minunat de plan de pace pentru Orientul Mijlociu. Oamenii ar trebui să se roage pentru răspândirea Evangheliei în multe dintre aceste locuri ''întunecate'', precum Siria și pentru ca Dumnezeu să fie slăvit.

De obicei, la sfârșitul acestor interviuri, vorbim despre planuri pentru viitor. Care este dorința ta cu privire la acest domeniu al producțiilor de televiziune, sau pentru știri, ori poate chiar pentru echipă ?

Țelul nostru e să ajutăm la extinderea transmisiei. Puteți să vă rugați ca tot mai multe rețele de televiziune din toată lumea să ne difuzeze emisiunea. Ne trebuie o locație nouă. Oamenii se pot ruga pentru o locație nouă aici, în Ierusalim. Am vrea să avem o echipă mai mare pe măsură ce ne extindem activitatea. Poate că, în viitor, vom avea o emisiune de o oră, sau mai multe difuzări în timpul săptămânii.

Simțim că este un privilegiu să ne aflăm aici. Vă suntem recunoscători ție și Mirelei, dar și echipei Alfa Omega, căci ne-ați binecuvântat de-a lungul anilor. E minunat să fim partenerii voștri, prin emisiunea ''Jerusalem Dateline'', dar și prin emisiunile voastre, ca să oferim o perspectivă biblică asupra evenimentelor care au loc în prezent în toată lumea. Mulțumesc pentru timpul acordat. Nu vreau să închei discuția noastră fără a-ți adresa o întrebare personală. Ai publicat deja două cărți în limba engleză. Pe cea mai recentă o am aici. Poate că o vom publica și în limba română și poate că și tu te vei gândi la o a treia carte, dacă nu cumva o ai deja pe inimă. În această carte, ''SI, Iran and Israel''... Am o întrebare despre această carte. Când menționezi de Orientul Mijlociu în România, mulți se gândesc la Iran și Israel, dar fără a ști prea multe despre tensiunile nucleare. Cum vezi acum, în 2018, această tensiune legată de armele nucleare ?

Tudor, aceste tensiuni legate de ambițiile nucleare ale Iranului sunt la fel de puternice. E posibil ca SUA să conteste tratatul nuclear încheiat cu Iranul. În ciuda înțelegerii nucleare semnate acum trei ani, despre care am scris în această carte în 2015, Iranul își continuă ambițiile nucleare, fiind mult mai aproape acum să aibă o armă nucleară decât era cu trei ani în urmă. Așadar, Israelul, America și multe state vestice sunt îngrijorate că Iranul va avea în cele din urmă un dispozitiv nuclear care va fi o amenințare nu numai pentru Israel, ci și pentru alte țări din Orientul Mijlociu, dar și pentru restul lumii.

Îți mulțumesc. Pe această cale, îți transmit mulțumiri și binecuvântări din România, din partea echipei noastre și a telespectatorilor noștri. Cred că Dumnezeu vă va binecuvânta din mai multe motive, unul dintre ele fiind faptul că sunteți o binecuvântare pentru multe națiuni, inclusiv pentru România, căci adevărurile biblice au ajuns în țara noastră și prin intermediul emisiunii ''Jerusalem Dateline''. Chris, îți mulțumesc și te rog să transmiți salutări echipei tale !

Mă bucur să vă fiu alături. Rugați-vă pentru echipa noastră, dar și pentru familiile noastre, căci avem cu toții anumite nevoi în familiile noastre. Pentru echipa noastră, ar fi o minunată binecuvântare să vă rugați pentru familiile noastre.

 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Proiectele Alfa Omega TV

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din 2016, ne concentrăm pe generația tânără, investind resurse în dezvoltarea proiectului de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Aventurile lui Cristi, Oana și Memo în lumea Bibliei îi expun pe copiii de azi pentru prima dată la povestirile fascinante ale Scripturii. Prin desene difuzate pe TV, prin site-ul interactiv pentru copii și evenimente evanghelistice, investim în dezvoltarea generației de mâine!
Evanghelizare

Evanghelizare

Răspândim Evanghelia 24/7 prin diverse canale media și proiecte, la mii de români de toate vârstele. Difuzăm pe Alfa Omega TV și pe 40 de televiziuni comerciale partenere programe de evanghelizare și pre-evanghelizare, derulăm campanii multimedia de știință-creaționism pentru atei. Anual, 300.000 de utilizatori unici vizitează site-ul nostru si peste 10.000 parcurg prezentarea Evangheliei. Prin media, mulți Îl descoperă pe Dumnezeu și mântuirea Lui.
Slujire și rugăciune pentru probleme

Slujire și rugăciune pentru probleme

Ca organizație de media creștină, dincolo de informare sau divertisment, ne focalizăm pe slujirea personală în rugăciune și implicarea directă în viața credincioșilor, vedem o mare nevoie mare. Anual, primim peste 5000 de cereri de rugăciune. Ne rugăm cu ei, încercăm să oferim soluții practice, să-i ajutăm, îi conectăm cu credincioși maturi sau biserici din regiunea lor, și producem resurse media care să răspundă nevoilor concrete ale oamenilor. Zeci de mii parcurg anonim materiale publicate de noi, pe teme sensibile.
Creștere spirituală și ucenicizare

Creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români. Difuzăm și publicăm sute de seminarii biblice, predici, emisiuni, cursuri și articole, pe TV, pe DVD, în cărți, în revista AOTV Magazin, pe site și media socială. Abordăm teme relevante – bazele creștinismului, apologetică, rugăciune și mijlocire, profeție, vindecare, eliberare, consiliere și viața creștină. Alături de cei care ne susțin, ajutăm credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România.
Creștinul și societatea

Creștinul și societatea

Cu ajutorul partenerilor Alfa Omega TV, realizăm materiale relevante care să inspire creștinii pentru a fi sare și lumină la locul în care se află, să aplice principiile creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Prin toate canalele media, încurajam atât creștinul obișnuit, cât și liderii din diverse sfere ale societății.
Înțelegerea vremurilor

Înțelegerea vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină.
Reflectarea lucrării Domnului din România

Reflectarea lucrării Domnului din România

Ca organizație de media, intrăm în contact cu multe biserici, organizații creștine și lideri care au ca scop aducerea Împărăției lui Dumnezeu în România. Acest lucru ne dă o privire de ansamblu asupra lucrării lui Dumnezeu în țara noastră. Prin producțiile noastre - emisiuni, reportaje, știri și materiale promoționale - încurajăm și reflectăm aceste mișcări, fiind martori media și parte la lucrarea lui Dumnezeu în România.
x
x

GDPR - avem nevoie de acordul tău pentru a putea să-ți trimitem materiale

Dacă ești abonat la revistă sau la newsletterul nostru, trebuie să știi că nu ți le mai putem trimite, decât dacă primim un acord explicit de la tine, conform legislației GDPR. Durează câteva secunde să ne dai acordul. alfaomega.tv/acord
Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.