Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Cum poti si tu sa fii parte »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Despre Israel - răspunsuri la întrebări dificile - broșură gratuită

Broșura Despre Israel - raspunsuri la intrebari dificile - o analiză critică a celor mai comune acuzații împotriva Israelului, cu răspunsuri faptice, directe și concise. Material produs în parteneriat de StandWithUs și Alfa Omega TV. Broșura e gratuită, descarc-o mai jos, și vezi și o listă de întrebări la care aceasta răspunde.

Descarcă PDF (2MB)

Răspunsuri la întrebări dificile

 1. Sunt evreii din Israel coloniști europeni albi?
 2. Înființarea Statului Israel: o nedreptate la adresa palestinienilor?
 3. Este un stat evreiesc rasist și nedemocratic prin definiție?
 4. E Israelul vinovat de epurare etnică și genocid?
 5. Sunt ilegale coloniile evreiești din Cisiordania?
 6. Sunt coloniile din Cisiordania principalul obstacol în calea păcii?
 7. De ce menține Israelul blocada ilegală din Gaza, impunând sancțiuni colective asupra civililor din zonă?
 8. Cum poate Israelul să afirme că nu mai ocupă Gaza când controlează spațiul aerian, apele și granițele ale acesteia?
 9. De ce nu vrea Israelul să părăsească Cisiordania?
 10. De ce nu conștientizează Israelul că prezența sa în Cisiordania este ilegală?       
 11. Au palestinienii dreptul de a înainta ONU o cerere pentru înființarea unui stat palestinian independent?
 12.  E intransigența Israelului principalul obstacol în calea „soluției celor două state”?
 13. ONU a condamnat în repetate rânduri acțiunile Israelului. De ce continuă Statele Unite să apere Israelul în fața ONU?
 14. În contextul propriilor probleme economice, ar trebui SUA să continue susținerea financiară a Israelului?
 15. Sunt palestinienii din estul Ierusalimului evacuați din casele lor?
 16. Ar trebui Israelul să dividă Ierusalimul astfel încât palestinienii să aibă propria capitală în estul orașului?
 17. Fură Israelul apă de la palestinieni?
 18. Când va elimina Israelul punctele de control care îngreunează accesul palestinienilor?
 19. De ce crede Israelul că are dreptul de a poseda arme nucleare, însă Iranul nu are acest drept?
 20. Folosește Israelul forță disproporționată în timpul operațiunilor militare?
 21. Este zidul Israelului ilegal potrivit Curții Internaționale de Justiție (CIJ) și o încălcare a drepturilor omului?
 22. E bariera Israelului asemănătoare cu cea folosită pentru a îndepărta imigranții de la granița SUA cu Mexicul?
 23. Dacă „zidul apartheidului” există numai pentru a proteja civilii israelieni, de ce trece prin orașele palestiniene, anexând teritoriu palestinian?
 24. E Israelul vinovat de practicarea apartheidului?
 25. De ce are Israelul politice rasiste îndreptate împotriva migranților africani?
 26. A sterilizat Israelul femeile etiopiene din cauza atitudinii rasiste împotriva negrilor?
 27. De ce antrenează Israelul poliția americană să opreseze persoanele de culoare?
 28. De ce ține Israelul prisonierii politici palestinieni, dintre care unii sunt copii, în condiții umilitoare?
 29. E campania BDS cea mai bună cale de a promova pacea, justiția și drepturile omului în Israel/Palestina?
 30. Cum poate BDS să fie rasistă când până și unii evrei o susțin?
 31. Având în vedere că israelienii sunt mult mai puternici decât palestinienii, nu le revine responsabilitatea primară de a pune capăt conflictului?

Descarcă PDF (2MB)

despre israel raspunsuri intrebari dificile gratuita

Etichete: iran, israel, orientul mijlociu, ierusalim, palestina, alfa omega tv, bds, armata, apartheid

Proiectele Alfa Omega TV

Canalul Alfa Omega TV

Canalul Alfa Omega TV

Prin programele variate, canalul Alfa Omega TV prezintă Evanghelia într-un mod accesibil pentru necreștini, ajută credincioșii să se maturizeze spiritual și promovează valorile creștine în societate, fiind un mod de a face misiune prin media. Prin programele difuzate, numeroși români au fost mântuiți, eliberați, echipati, transformați și au învățat cum să trăiască după principiile lui Dumnezeu.
Emisiunile Alfa Omega TV

Emisiunile Alfa Omega TV

Pentru că românii petrec mult timp privind la televizor, credem că e vital să existe cât mai multe programe creștine, pentru evanghelizare, creștere spirituală și divertisment curat. Adesea, mesajul creștin poate fi mai bine transmis printr-un desen animat sau film, similar cu modul în care Isus a folosit pildele. De aceea, producem sau traducem sute de programe creștine anual, urmărite de zeci de mii de români.
Programe creștine pe stații TV comerciale

Programe creștine pe stații TV comerciale

Cu mult înainte de a apărea canalul Alfa Omega TV, din 1994 și până azi, distribuim lunar programe creștine la alte staţii comerciale seculare (nereligioase) de televiziune din România și Moldova. Azi, Alfa Omega TV trimite programe la peste 30 de televiziuni partenere. Este un proiect media inedit de evanghelizare și răspândire a valorilor creștine la nivelul Europei.
Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din 2016, ne concentrăm pe generația tânără, investind resurse în dezvoltarea proiectului de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Aventurile lui Cristi, Oana și Memo în lumea Bibliei îi expun pe copiii de azi pentru prima dată la povestirile fascinante ale Scripturii. Prin desene difuzate pe TV, prin site-ul interactiv pentru copii și evenimente evanghelistice, investim în dezvoltarea generației de mâine!
Evanghelizare

Evanghelizare

Răspândim Evanghelia 24/7 prin diverse canale media și proiecte, la mii de români de toate vârstele. Difuzăm pe Alfa Omega TV și pe 40 de televiziuni comerciale partenere programe de evanghelizare și pre-evanghelizare, derulăm campanii multimedia de știință-creaționism pentru atei. Anual, 300.000 de utilizatori unici vizitează site-ul nostru si peste 10.000 parcurg prezentarea Evangheliei. Prin media, mulți Îl descoperă pe Dumnezeu și mântuirea Lui.
Slujire și rugăciune pentru probleme

Slujire și rugăciune pentru probleme

Ca organizație de media creștină, dincolo de informare sau divertisment, ne focalizăm pe slujirea personală în rugăciune și implicarea directă în viața credincioșilor, vedem o mare nevoie mare. Anual, primim peste 5000 de cereri de rugăciune. Ne rugăm cu ei, încercăm să oferim soluții practice, să-i ajutăm, îi conectăm cu credincioși maturi sau biserici din regiunea lor, și producem resurse media care să răspundă nevoilor concrete ale oamenilor. Zeci de mii parcurg anonim materiale publicate de noi, pe teme sensibile.
Creștere spirituală și ucenicizare

Creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români. Difuzăm și publicăm sute de seminarii biblice, predici, emisiuni, cursuri și articole, pe TV, pe DVD, în cărți, în revista AOTV Magazin, pe site și media socială. Abordăm teme relevante – bazele creștinismului, apologetică, rugăciune și mijlocire, profeție, vindecare, eliberare, consiliere și viața creștină. Alături de cei care ne susțin, ajutăm credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România.
Creștinul și societatea

Creștinul și societatea

Cu ajutorul partenerilor Alfa Omega TV, realizăm materiale relevante care să inspire creștinii pentru a fi sare și lumină la locul în care se află, să aplice principiile creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Prin toate canalele media, încurajam atât creștinul obișnuit, cât și liderii din diverse sfere ale societății.
Înțelegerea vremurilor

Înțelegerea vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină.
Reflectarea lucrării Domnului din România

Reflectarea lucrării Domnului din România

Ca organizație de media, intrăm în contact cu multe biserici, organizații creștine și lideri care au ca scop aducerea Împărăției lui Dumnezeu în România. Acest lucru ne dă o privire de ansamblu asupra lucrării lui Dumnezeu în țara noastră. Prin producțiile noastre - emisiuni, reportaje, știri și materiale promoționale - încurajăm și reflectăm aceste mișcări, fiind martori media și parte la lucrarea lui Dumnezeu în România.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.