Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Cum poti si tu sa fii parte »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

John si Lisa Bevere: „Multi tineri si-au pierdut increderea in Romania, insa exista speranta!”

John Bevere e cunoscut in tara noastra pentru mai multe carţi de succes intre care: Momeala Satanei, Frica de Domnul, Spune nu intimidarii, Neabatut, Povestea casniciei, etc.

El si sotia lui, Lisa, au vizitat Romania pentru prima data la sfarsitul lunii iunie 2018, fiind invitati la o conferinta organizata de Peniel Romania. Alfa Omega TV a fost partener media, transmitand toate sesiunile in direct prin intermediul internetului.

John si Lisa Bevere au avut un cuvant de incurajare pentru tara noastra. Iata ce au declarat pentru Alfa Omega TV: „In primul rand, va multumim pentru ceea ce faceti pentru a atinge aceasta natiune. Alfa Omega TV binecuvanteaza multe vieti, iar noi ne bucuram sa fim parteneri cu voi prin emisiunile noastre. Noi credem ca e o chestiune de sincronizare. De multi ani ne doream sa ajungem in Romania, dar nu am reusit. Cand ni s-a deschis aceasta usa, am zis ca acesta e momentul. Suntem onorati si incantati sa vedem lucrarea Duhului Sfant. De dimineata m-am rugat ca lucrarea Duhului Sfant sa schimbe Romania. Ma bucur ca Lisa e alaturi de mine, pentru ca impreuna ne descurcam mai bine. Eu simt ca destinul Romaniei e mai important decat istoria tarii. Stiu ca multi tineri si-au pierdut speranta. Noi am venit ca agenti ai sperantei, ai puterii lui Dumnezeu. Suntem alaturi de voi si rostim cuvinte profetice peste Romania. Suntem bucurosi, fiindca nu doar ca vom avea mesaje, ci vom incerca sa oferim un model pe care credem ca Dumnezeu il are pentru Romania in ce priveste familia, casniciile, dinamica dintre sot si sotie, barbati si femei, tineri si batrani. Vom rosti cuvinte profetice peste tara voastra. Speram ca asa va fi. Vom vorbi pentru Romania. Stiu ca John are pe inima niste mesaje puternice, precum si eu am pentru femei. Am mai simtit o prezenta puternica a Duhului Sfant. Cred cu adevarat ca vor avea loc minuni. Cred ca Dumnezeu vrea sa-Si atinga poporul, dar si pe cei necredinciosi, sa ajunga sa-L cunoasca pe Isus prin puterea si prezenta Sa. Ce auziti nu este o Evanghelie Occidentala. Este Evanghelia Imparatiei. Nu suntem doar doi americani care au venit aici. Se intampla sa locuim in SUA. Am venit sa-L reprezentam pe Isus, ca ambasadori ai Imparatiei. Vrem sa primiti tot ce Dumnezeu are mai bun. De aceea ne aflam aici. Dumnezeu a creat femeia ca raspuns pentru prima problema, anume ca nu era bine ca barbatul sa fie singur. Eu cred ca femeile si barbatii trebuie sa-si uneasca fortele daca vrem sa vedem plinatatea lucrarii lui Dumnezeu implinindu-se in si prin Biserica si familii. Suntem onorati sa fim aici pentru aceasta.”

Ai fost binecuvantat de aceasta conferinta transmisa live? Acum este timpul sa binecuvintezi si tu la randul tau! Ajuta-ne sa ducem Evanghelia in casa fiecarui roman!

Ne poti sustine cumparand resursele pe care le avem accesand link-ul https://alfaomega.tv/librarie sau poti dona la: https://alfaomega.tv/donatii 

Daca nu ai ajuns la Bucuresti, sau nu ai reusit sa vezi toate sesiunile cu John si Lisa Bevere, le poti revedea oricand accesand urmatorul link: https://alfaomega.tv/stiri/stiri-din-romania/8885-conferinta-nationala-cu-john-si-lisa-bevere-29-30-iunie-2018-bucuresti 

Proiectele Alfa Omega TV

Canalul Alfa Omega TV

Canalul Alfa Omega TV

Prin programele variate, canalul Alfa Omega TV prezintă Evanghelia într-un mod accesibil pentru necreștini, ajută credincioșii să se maturizeze spiritual și promovează valorile creștine în societate, fiind un mod de a face misiune prin media. Prin programele difuzate, numeroși români au fost mântuiți, eliberați, echipati, transformați și au învățat cum să trăiască după principiile lui Dumnezeu.
Emisiunile Alfa Omega TV

Emisiunile Alfa Omega TV

Pentru că românii petrec mult timp privind la televizor, credem că e vital să existe cât mai multe programe creștine, pentru evanghelizare, creștere spirituală și divertisment curat. Adesea, mesajul creștin poate fi mai bine transmis printr-un desen animat sau film, similar cu modul în care Isus a folosit pildele. De aceea, producem sau traducem sute de programe creștine anual, urmărite de zeci de mii de români.
Programe creștine pe stații TV comerciale

Programe creștine pe stații TV comerciale

Cu mult înainte de a apărea canalul Alfa Omega TV, din 1994 și până azi, distribuim lunar programe creștine la alte staţii comerciale seculare (nereligioase) de televiziune din România și Moldova. Azi, Alfa Omega TV trimite programe la peste 30 de televiziuni partenere. Este un proiect media inedit de evanghelizare și răspândire a valorilor creștine la nivelul Europei.
Revista AOTV Magazin si resurse gratuite

Revista AOTV Magazin si resurse gratuite

Credem că e important să existe materiale care abordează probleme practice, pentru a aplica valorile biblice la fiecare domeniu al vieții. Din 2011, tipărim și expediem gratuit revista Alfa Omega TV Magazin, cu programul TV și articole de viață creștină, pe teme variate. Distribuim gratuit și mii de resurse tipărite, cu o abordare practică. Publicăm și multe materiale online, pentru creșterea spirituală a creștinilor români.
Media Digitala

Media Digitala

Ducem Evanghelia și o perspectivă creștină asupra problemelor contemporane, prin publicarea a mii de resurse online pe platforme digitale variate. Două treimi din persoanele care accesează online materialele noastre multimedia au sub 45 de ani. De aceea, misiunea prin media digitală complementează eforturile depuse prin televiziune.
Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din 2016, ne concentrăm pe generația tânără, investind resurse în dezvoltarea proiectului de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Aventurile lui Cristi, Oana și Memo în lumea Bibliei îi expun pe copiii de azi pentru prima dată la povestirile fascinante ale Scripturii. Prin desene difuzate pe TV, prin site-ul interactiv pentru copii și evenimente evanghelistice, investim în dezvoltarea generației de mâine!
Evanghelizare

Evanghelizare

Răspândim Evanghelia 24/7 prin diverse canale media și proiecte, la mii de români de toate vârstele. Difuzăm pe Alfa Omega TV și pe 40 de televiziuni comerciale partenere programe de evanghelizare și pre-evanghelizare, derulăm campanii multimedia de știință-creaționism pentru atei. Anual, 300.000 de utilizatori unici vizitează site-ul nostru si peste 10.000 parcurg prezentarea Evangheliei. Prin media, mulți Îl descoperă pe Dumnezeu și mântuirea Lui.
Slujire și rugăciune pentru probleme

Slujire și rugăciune pentru probleme

Ca organizație de media creștină, dincolo de informare sau divertisment, ne focalizăm pe slujirea personală în rugăciune și implicarea directă în viața credincioșilor, vedem o mare nevoie mare. Anual, primim peste 5000 de cereri de rugăciune. Ne rugăm cu ei, încercăm să oferim soluții practice, să-i ajutăm, îi conectăm cu credincioși maturi sau biserici din regiunea lor, și producem resurse media care să răspundă nevoilor concrete ale oamenilor. Zeci de mii parcurg anonim materiale publicate de noi, pe teme sensibile.
Creștere spirituală și ucenicizare

Creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români. Difuzăm și publicăm sute de seminarii biblice, predici, emisiuni, cursuri și articole, pe TV, pe DVD, în cărți, în revista AOTV Magazin, pe site și media socială. Abordăm teme relevante – bazele creștinismului, apologetică, rugăciune și mijlocire, profeție, vindecare, eliberare, consiliere și viața creștină. Alături de cei care ne susțin, ajutăm credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România.
Creștinul și societatea

Creștinul și societatea

Cu ajutorul partenerilor Alfa Omega TV, realizăm materiale relevante care să inspire creștinii pentru a fi sare și lumină la locul în care se află, să aplice principiile creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Prin toate canalele media, încurajam atât creștinul obișnuit, cât și liderii din diverse sfere ale societății.
Înțelegerea vremurilor

Înțelegerea vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină.
Reflectarea lucrării Domnului din România

Reflectarea lucrării Domnului din România

Ca organizație de media, intrăm în contact cu multe biserici, organizații creștine și lideri care au ca scop aducerea Împărăției lui Dumnezeu în România. Acest lucru ne dă o privire de ansamblu asupra lucrării lui Dumnezeu în țara noastră. Prin producțiile noastre - emisiuni, reportaje, știri și materiale promoționale - încurajăm și reflectăm aceste mișcări, fiind martori media și parte la lucrarea lui Dumnezeu în România.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.