Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

VAD Alfa Omega TV la TV, vreau sa ajut

Canalul Alfa Omega TV intra in casele celor care nu au pe nimeni sa le spuna Cuvantul lui Dumnezeu. Este prezent in casele celor care nu pot sa frecventeze o biserica. Contribuie la echiparea pentru slujire a credinciosilor. Spune si tu altora despre Alfa Omega TV. Incurajeaza-i sa ceara si ei introducerea canalului in reteaua lor ce TV cablu.

Fii misionar prin media impreuna cu noi, ajutorul tau conteaza!

CERE OPERATORULUI TV INTRODUCEREA IN PLATFORMA DIGITALA.
Suntem in multe retele in Romania in pachetele de canale de baza analogice, insa nu suntem nicaieri in extensia digitala, si milioane de oameni nu ne pot urmari. Solicita retelei de cablu la care esti abonat sa introduca Alfa Omega TV in pachetul de canale de baza si in extensia digitala, multe alte mii de alti oameni din orasul tau ar beneficia de Cuvantul lui Dumnezeu.

DE CE AS SPUNE SI ALTORA DESPRE ALFA OMEGA TV?

Prin televiziune crestina, Cuvantul lui Dumnezeu ajunge la romani din orice categorie sociala si de orice orientare religioasa. Avand Alfa Omega TV pe televizorul, direct in casa lui, oricine poate intra in contact cu programe crestine, uneori chiar din intamplare. Astfel au fost transformate vietile multor romani care nu obisnuiau sa mearga la biserica, romani care nu l-au cunoscut pe Dumnezeu.

Prin Alfa Omega TV in casa lor:

 • Familia ta si cei dragi tie, prietenii si vecinii tai, care nu il cunosc pe Dumnezeu, au o mai mare posibilitate sa intre in contact cu Cuvantul Sau si sa fie transformati.
 • Fratii si surorile din biserica ta au acces la programe si resurse crestine care ii vor ajuta sa creasca spiritual si sa invete si mai multe din Cuvantul lui Dumnezeu.

SPUNE SI ALTORA despre Alfa Omega TV – cunosti persoane care nu receptioneaza canalul? Te bucuri de Alfa Omega TV? Ajuta-i si pe altii sa aiba Cuvantul lui Dumnezeu prin Alfa Omega TV in casele lor. Informeaza-i si incurajeaza-i sa ceara operatorilor lor de cablu introducerea canalului in lista lor de canale. Acum au sansa sa aiba Cuvantul lui Dumnezeu in casele lor prin televiziune.

IMPLICA-TE SI PROMOVEAZA Alfa Omega TV – Fii alaturi de noi si ajuta-ne sa ducem Alfa Omega TV in fiecare casa. Promoveaza-ne pe Facebook, embeduie video-ul la tine pe site si blog, da mai departe pliantele, motiveaza-i pe cei dragi sa ceara si ei Alfa Omega TV.

ROAGA-TE impreuna cu noi ca Alfa Omega TV sa fie introdus in RCS-RDS, UPC, si celalalte retele de cablu TV,
pentru ca milioane de romani sa aiba acces la Cuvantul lui Dumnezeu prin televiziune.


Materiale de promovare

Descarca spotul video de prezentare a canalului (2min), arata-l prietenilor si cunoscutilor tai, si in biserica ta, pune-l pe Facebook, Youtube si pe site-ul tau.

Descarca  Youtube

Descarca aici fluturasul de introducere canal, printeaza-l si imparte-l prietenilor si cunoscutilor tai, si in biserica ta, pentru ca si ei sa dea vestea mai departe.

Descarca fluturas

Descarca aici afisul A4 campaniei de introducere, printeaza-l si lipeste-l in biserica ta. Afisul explica de ce e important ca acest canal sa fie disponibil in fiecare casa.

Descarca afis

Descarca aici un model de cerere pentru introducerea canalului Alfa Omega TV, completeaza si semneaza cererea, si du-o la sediul firmei de cablu TV la care esti abonat.

Descarca cerere

Descarca  imaginile alaturate si pune-le pe Facebook pe site-ul tau, promovand linkul http://alfaomega.tv/receptie pentru informatii suplimentare.

Descarca

Descarca brosura de prezentare a lucrarii Alfa Omega, ea prezinta activitatea globala a lucrarii de media, proiectul principal fiind canalul Alfa Omega TV. Ideala pentru cei ce nu cunosc prea multe despre noi.

Descarca brosura

Descarca spotul de prezentare al lucrarii Alfa Omega (4min) si afla mai multe despre lucrarea Alfa Omega si toate proiectele noastre, printre care si canalul TV. Pune-l pe Facebook, Youtube si pe site-ul tau.

Descarca  Youtube


VIDEO: De ce ar trebui sa fii parte?

Citeste mai departe

Cuvantul lui Dumnezeu in fiecare casa prin Alfa Omega TV

Canalul Alfa Omega TV schimba zilnic vietile telespectatorilor! De aceea, vrem sa ducem Cuvantul lui Dumnezeu prin televiziune in fiecare casa! Fii si tu parte la introducerea canalului Alfa Omega TV in reteaua de cablu TV la care esti abonat, in pachetul de baza sau in special in extensia digitala!

Fii misionar prin media impreuna cu noi, ajutorul tau conteaza!

Citeste mai departe

Petitie pentru introducerea canalului Alfa Omega TV in reteaua RCS-RDS

Semneaza petitia pentru introducere canalului Alfa Omega TV in reteaua RCS-RDS. Fii si tu alaturi de cei peste 3000 de romani care au semnat aceasta petitie. Poti face o diferenta - poti ajuta ca familia tam prietenii si cunostintele tale sa se bucure de programe crestine de calitate, sa-l descopere pe Dumnezeu si sa-si schimbe destinul.

Daca nu-ti place ce vezi la televizor acum, poti schimba ceva semnand aceasta petitie!

Citeste mai departe

Receptie internet

Canalul Alfa Omega Tv este retransmis pe internet integral, putand fi urmarit de pe orice locatie de pe glob, la orice ora. De asemenea, avem un al doilea canal Alfa Omega TV International, cu acelasi regim de transmisie 24/7.

Puteti urmari si programe crestine individuale la cerere, ne-am deschis arhiva de programe, publicand-o pe site-ul nostru si incarcandu-le pe Youtube pentru a face resursele crestine cat mai usor de accesat pentru cei care au nevoie de ele. Vizionare placuta!

Vizionati canale 24/7 pe internet
canalul Alfa Omega TV

Alfa Omega TV


canalul Alfa Omega TV International

Alfa Omega TV International


Urmariti programe crestine pe net!

 Media center - programe video crestine - Alfa Omega TV

Site-ul alfaomega.tv - Peste 1000 programe video la cerereAlfa Omega TV - canal Youtube

Canalul Alfa Omega TV pe Youtube - peste 1000 programe intregi


Comunitate - fiti alaturi de noi pe platformele de socializare online!

Alfa Omega TV Facebook

Interactionati cu noi pe pagina noastra pe Facebook

aotv_twitter_680

Veniti pe Twitter

Nota: cele 3 canale web mai vechi - CrestinTV, YouthTV si AlfaOmegaMovies - au fost inlocuite de Alfa Omega TV International, insa multe din programele care le compuneau se regasesc intre sutele de programe video la cerere din sectiunea Video a site-ului nostru.

Receptie Cablu

Alfa Omega lucreaza cu o serie de retele locale de televiziune care includ canalul Alfa Omega Tv in pachetul lor de canale. Astfel, peste 3000 de localitati din Romania si Moldova receptioneaza prin cablu canalul Alfa Omega Tv, o audienta estimata la 3 milioane de romani.

harta_ro_md_mica
Clic pentru varianta mare

NU VAD Alfa Omega TV la televizor

Nu vezi Alfa Omega TV? Solicita introducerea lui in reteaua ta de cablu. Firmele de TV cablu sunt sensibile la cererile abonatilor si vor sa satisfaca cererile acestora, fiecare roman poate solicita introducerea canalului Alfa Omega TV in reteaua lui de TV cablu. Cu un singur apel, oricine poate contribui la raspandirea Cuvantului lui Dumnezeu prin televiziune. Fii si tu parte!

Fii misionar prin media impreuna cu noi, ajutorul tau conteaza!

SUNA LA FIRMA DE CABLU UNDE ESTI ABONAT si cere explicit introducerea canalului Alfa Omega TV in platforma digitala si in pachetul de baza. Firmele de cablu vor respecta dorinta abonatilor lor. Printr-un simplu telefon poti contribui ca milioane de romani sa aiba Alfa Omega TV in casele lor.

 • Abonații UPC - 031.100.0872
 • Abonatii RCS-RDS - 03XX.400.414 (unde XX e codul judetului tau)
 • Abonatii Digi TV Satelit - 031.400.4000
 • Abonatii Dolce - 021.305.0661 (Alfa Omega TV a fost inclus doar în pachetul Dolce Interactiv IPTV)
 • Abonatii Nextgen - 03XX.564.400 (unde XX e codul judetului tau)

SCRIE o cerere operatorului tau de cablu, in care soliciti introducerea canalului Alfa Omega TV in platforma digitala sau/si in pachetul de baza.

SPUNE SI ALTORA: cunoscuti, prieteni, membrii ai familiei, sa ceara introducerea canalului Alfa Omega TV.

Solicitati acum introducerea canalului Alfa Omega TV in pachetele analogice si digitale!

Mulți dintre dumnevoastră ați sunat la operatorii de cablu, însă aceștia au refuzat introducerea canalului în lista lor de canale. Două dintre cele mai frecvente răspunsuri pe care le-ați primit sunt următoarele:

1. Canalul Alfa Omega TV nu poate fi inclus în grila de canale.

Răspunsul nostru: Din punct de vedere tehnic, nu există niciun impediment pentru ca Alfa Omega TV să fie introdus. Canalul este disponibil gratuit oricărui operator de TV cablu.

2. Nu există suficiente cereri pentru a justifica introducerea canalului în grila de canale TV.

Răspunsul nostru: În ultimii ani, Alfa Omega TV a fost inclus constant în topul celor 30 de canale recomandate de CNA, topul Must Carry. Prezența noastră în lista Must Carry confirmă faptul ca Alfa Omega TV este printre cele mai vizionate canale din România.

De ce as vrea Alfa Omega TV in orasul meu?

 • Pentru familia mea si cei dragi mie - Prin intermediul unui canal crestin, membrii familiei mele au ocazia sa il cunoasca pe Dumnezeu.
 • Pentru biserica mea - Prin programe de invatatura, prin conferintele transmise, fratii mei pot sa se uneasca, prin intermediul televiziunii, in rugaciune si inchinare. De asemenea, in fiecare zi, in orice moment, cuvantul lui Dumnezeu, sub diferite forme, este accesibil oricarui credincios.
 • Pentru prietenii si vecinii mei - Prin prezenta canalului Alfa Omega in orasul meu, prietenii si vecinii mei au sansa sa auda, intentionat sau din intamplare, cuvantul lui Dumnezeu.
 • Pentru orasul meu - Prin media crestina, Cuvantul lui Dumnezeu ajunge sa schimbe o tara intreaga. Prin media crestina, Cuvantul lui Dumnezeu ajunge acolo unde eu nu pot.

Materiale de promovare

Descarca spotul video de prezentare a canalului (2min), arata-l prietenilor si cunoscutilor tai, si in biserica ta, pune-l pe Facebook, Youtube si pe site-ul tau.

Descarca  Youtube

Descarca aici fluturasul de introducere canal, printeaza-l si imparte-l prietenilor si cunoscutilor tai, si in biserica ta, pentru ca si ei sa dea vestea mai departe.

Descarca fluturas

Descarca aici afisul A4 campaniei de introducere, printeaza-l si lipeste-l in biserica ta. Afisul explica de ce e important ca acest canal sa fie disponibil in fiecare casa.

Descarca afis

Descarca aici un model de cerere pentru introducerea canalului Alfa Omega TV, completeaza si semneaza cererea, si du-o la sediul firmei de cablu TV la care esti abonat.

Descarca cerere

Descarca  imaginile alaturate si pune-le pe Facebook pe site-ul tau, promovand linkul http://alfaomega.tv/receptie pentru informatii suplimentare.

Descarca

Descarca brosura de prezentare a lucrarii Alfa Omega, ea prezinta activitatea globala a lucrarii de media, proiectul principal fiind canalul Alfa Omega TV. Ideala pentru cei ce nu cunosc prea multe despre noi.

Descarca brosura

Descarca spotul de prezentare al lucrarii Alfa Omega (4min) si afla mai multe despre lucrarea Alfa Omega si toate proiectele noastre, printre care si canalul TV. Pune-l pe Facebook, Youtube si pe site-ul tau.

Descarca  Youtube

Citeste mai departe

Alfa Omega TV in cablu - Pune localitatea ta pe harta

5000 localitati receptionează canalul Alfa Omega TV 24/7 in cablu în Romania si  Republica Moldova.  Tu il prinzi?

Vrei să vezi filme creștine, documentare, talk-show-uri, știri creștine, predici și învățătură, muzică, desene animate și divertisment creștin, zilnic pe televizorul din sufrageria ta?

Vrei să crești în viața ta de credință, să fii la curent cu ceea ce face Domnul în România?

Ai prieteni care nu Îl cunosc pe Dumnezeu? Ajută-i să Îl întâlnească!Facem demersuri permanente pentru a intra în fiecare casă, dar avem nevoie de ajutorul tău! Ai dreptul să ceri rețelei de TV cablu la care ești abonat introducerea  Alfa Omega TV în pachetul lor de canale, cererea abonaților contează pentru ei.

Rugăciunea noastră este ca acest canal să fie disponibil în fiecare casă de român și de aceea vă invităm să sprijiniți răspândirea Cuvântului lui Dumnezeu prin Alfa Omega TV, solicitând introducerea canalului în rețelele de cablu TV și platformele digitale din localitatea dvs, la punctele de lucru ale societății de cablu TV sau ale furnizorilor de servicii din zona dvs. sau telefonic la dispeceratele acestora:

Suna la:
 • 03XX.400.414 pentru abonații RCS&RDS  (unde XX e codul judetului tau)
 • 031.100.0872 pentru abonații UPC
 • 031.400.4000 pentru abonații Digi TV Satelit
 • 021.305.0661 pentru abonații Dolce TV (Alfa Omega TV a fost inclus deocamdată doar în pachetul Dolce Interactiv IPTV)

Printr-un simplu telefon, nu doar dumneavoastră, ci mulți alți români vor fi binecuvantați de programele Alfa Omega TV!

De asemenea solicitați rețelei de cablu la care sunteți abonat să introducă Alfa Omega TV în pachetul lor de programe, contactându-i la următoarele adrese:

UPC
Sos Nordului 62 D, Sector 1, Bucuresti

RDS RCS
Strada Doctor Staicovici 75, Sector 5, Bucuresti, cod 050557

Nextgen Communications
Baneasa Business & Technology Park, Sos. Bucuresti - Ploiesti nr. 42-44, Cladirea A, Aripa A2, Etaj 2, , Sector 1, Bucuresti, cod 013696

Romtelecom
Piata Presei Libere, nr. 3-5, cladirea City Gate, Turnul de Nord, et. 7-18, sector 1, Bucuresti, cod 013702

Citeste mai departe

Canalul TBN Europe

Timp de 10 ani, pana in iarna 2013, de luni pana sambata, in intervalul orar 16:00 – 17:00 (cu reluare dimineata, intre orele 5.30 si 6.30), Alfa Omega TV a asigurat segmentul de programe in limba romana pe canalul TBN Europe (2 ore zilnic). In plus, ati putut urmari si emisiuni subtitrate in limba romana, pentru romanii aflati in alte tari europene. Incepand cu iarna 2013, Alfa Omega TV nu mai furnizeaza programe romanesti pe TBN Europe. Suntem multumitori pentru acest canal si pentru oportunitatea pe care ne-au oferit-o atat timp pentru comunitatea romana din Europa.

TBN  sau Trinity Broadcasting Network a inceput ca un vis de a construi o retea de televiziune crestina care sa atinga intreaga lume. Inca de la inceputuri, din 1973, visul a prins contur, devenind astazi cea mai mare retea de televiziune crestina din lume.

Opiniile telespectatorilor asupra blocului de programe romanesti difuzate de Alfa Omega TV pe TBN Europe

 • «Programele in limba romana difuzate prin satelit de Alfa Omega TV ar trebui extinse. Au un impact deosebit» (Florin M. - director retea TV cablu)
 • «Singura motivatie pentru care mi-am introdus cablu a fost sa pot receptiona acest canal 24 de ore. O mare parte a cunoscutilor mei din Oradea se uita la acest canal» (Elena P. - abonata TVS)
 • «In timpul emisiunilor în limba romana invitam vecinii din sat la noi acasa si urmarim programele dumneavoastra. Uneori au venit chiar peste douazeci de sateni» (abonati ai retelei IMRA 2001, judetul Caras-Severin)
 • «Sunt plecata din tara de treizeci de ani si am fost foarte surprinsa sa vad programe romanesti pe TBN Europe. Când nu pot sa urmaresc emisiunile dumneavoastra, le înregistrez si apoi le vizionez împreuna cu prietenii mei» (Rosemarie din Germania)

Statii locale

Alfa Omega Tv are parteneriate cu mai peste 40 de retele locale de televiziune acoperind zeci de orase si sate pe tot cuprinsul Romaniei, pentru difuzarea programelor crestine in interiorul grilei lor de program.

Citeste mai departe

Receptie Satelit

Parametri receptie

Nume canal:  Alfa Omega Tv
Satelit:  Eutelsat 16A, 16 grade est
Frecvența:  12717 MHz
Polarizare:  Orizontală
Symbol rate:  7500Ks/s
FEC:  3/4
Codare:  MPEG4

Daca cauti un receiver satelit nou pentru a receptiona Alfa Omega TV - recomandam cele de mai jos, testate si functionale.
- Peruvision - receptor satelit Big SAT BS-S 67CR - pret 160 lei cu TVA
- TehnicB - receptor satelit OPTICUM  4100 (cu intrarea in TV pe audio-video si pe intrarea de antena) - pret 142 lei cu TVA
- receptor satelit OPTICUM 4050 (numai pe intrarea audio-video in TV) - pret 137 lei cu TVA


Canalul Alfa Omega Tv este difuzat necodat pe satelitul Sirius 4, acoperind Europa, Africa de nord si Orientul Mijlociu.

Receptia satelit este posibila prin intermediul parabolelor individuale, sau prin diverse platforme digitale DTH.

Audienta estimata este de 1-2 milioane telespectatori, atat din Romania, cat si din restul Europei. 

acoperire_AOTV_Sirius

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.