Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Canalul Alfa Omega TV in topul televiziunilor comerciale din Romania si in 2015

Prezent în topul televiziunilor din România din 2010, Alfa Omega TV s-a menținut și în anul 2015 lista „must carry”* publicată de CNA. Clasamentul bazat pe audiență  arată că ratingul nostru a crescut cu 44% față de 2013. Dincolo de clasamente, aceasta arata ca mai multi oameni au urmarit programe crestine in 2014.

Suntem încă departe de canalele comerciale, dar creștem.

Alfa Omega TV încă nu este inclus în toate rețelele de cablu din România, dar dacă mai multe rețele ar include canalul Alfa Omega TV în pachetul lor, numărul românilor expuși la programe cu conținut creștin ar crește.

Pentru aceasta avem nevoie de ajutorul tau!

Alfa Omega TVReceptionezi Alfa Omega TV?

IMPLICĂ-TE și PROMOVEAZĂ Alfa Omega TV în cercul tău de cunoscuți!
Fii alături de noi, ajută-ne să ducem Alfa Omega TV în fiecare casă. Promovează-ne pe Facebook, dă mai departe pliantele noastre, motivează-i pe cei dragi să ceară și ei canalul.

SPUNE ȘI ALTORA despre Alfa Omega TV
Ajută-i și pe alții să aibă Cuvântul lui Dumnezeu prin Alfa Omega TV în casele lor.
Informează-i și încurajează-i să ceară operatorilor lor de cablu introducerea canalului în pachetul lor de canale.

CERE INTRODUCEREA CANALULUI AOTV ÎN PLATFORMA DIGITALĂ
Suntem în multe rețele în România în pachetele de bază analogice, însă nu suntem în extensia digitală.
Solicită rețelei de cablu la care ești abonat să introducă Alfa Omega TV în pachetul de canale de bază și în extensia digitală, astfel mii de oameni din orașul tău ar beneficia de Cuvântul lui Dumnezeu.

Alfa Omega TVNu receptionezi Alfa Omega TV?

Dacă nu recepționezi Alfa Omega TV în casa ta, acum este cel mai bun moment să ceri introducerea lui în rețeaua ta de cablu.

Este o vreme de reașezare a canalelor în grila operatorilor de TV cablu și cu această ocazie te încurajăm să CERI, în aceste zile, introducerea postului Alfa Omega TV în rețeaua ta de cablu. Cu cât vor fi mai multe solicitări, cu atât va crește posibilitatea ca Alfa Omega TV să fie introdus în toate rețelele și în casele tuturor românilor.

Ai prieteni, cunoscuți, membrii ai familiei care nu recepționează Alfa Omega TV în casele lor? Încurajează-i să profite de acestă ocazie și să ceară operatorului de cablu includerea canalului Alfa Omega TV în rețeaua analogică și în extensiile digitale.

Cu un singur apel telefonic, oricine poate contribui la răspândirea Cuvântului lui Dumnezeu prin televiziune. Fii și tu parte!

Cum poti fi parte?

Pasul 1: Vrei Alfa Omega TV în casa ta și a celor dragi?
Pasul 2: Sună la firma ta de cablu și cere introducerea lui în pachetul de bază și în extensia digitală.
Pasul 3: Scrie o cerere și du-o la sediul firmei de TV cablu la care ești abonat.
Pasul 4: Spune și altora să ceară introducerea canalului Alfa Omega TV.

Alfa Omega TVDe ce nu este Alfa Omega TV in fiecare casa?

Mulți dintre voi ați sunat la operatorii de cablu, însă aceștia au refuzat introducerea canalului în lista lor de canale. Iată două dintre cele mai frecvente răspunsuri pe care le-ați primit:

1. Canalul Alfa Omega TV nu poate fi inclus în grila de canale TV.

Răspunsul nostru: Din punct de vedere tehnic, nu există niciun impediment pentru ca Alfa Omega TV să fie introdus. Canalul este disponibil gratuit oricărui operator de TV cablu.

2. Nu există suficiente cereri de la telespectatori.

Răspunsul nostru: În ultimii ani, Alfa Omega TV a fost inclus constant în topul celor 30 de canale recomandate de CNA, topul must-carry. Prezența noastră în lista must-carry confirmă faptul ca Alfa Omega TV se află printre cele mai vizionate canale din România.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.