Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

FILM: Prințesă de departe - Miercuri, 23 ianuarie 2019, ora 21

Lisa, o liceană, îl iubește în ascuns pe Todd, un adolescent admirat de toate fetele. Aceasta își creează o identitate falsă pe iternet, Ellie, pentru a vorbi cu el. Lucrurile încep să iasă la iveală, când Todd îi cere Lisei să îl ajute să o cunoască mai bine pe Ellie, despre care Lisa i-a spus lui Todd că e prietena ei de-o viață.

FILM: Prințesă de departe - Miercuri, 23 ianuarie 2019, ora 21, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: film, prietenie, adolescenta

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.