Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

FILM: O inimă de rege - Miercuri, 30 ianuarie 2019, ora 22

Filmul o inimă de rege este bazat pe povestea reală a lui Louis și a fiului său mijlociu, Joey, care este membru al echipei de fotbal a liceului. Tânărul obișnuia să învingă jucatorii care aveau de două ori vârsta sa, însă acum are de a face aparent întâmplător cu situații de neînvins.

Doar cu trei zile înaintea campionatului un atac asupra familiei îl aduce în punctul de a se prăbuși.În al unsprezecelea ceas, Joey trebuie să decidă dacă să se declare înfrânt sau să se ridice pentru victorie.

FILM: O inimă de rege - Miercuri, 30 ianuarie 2019, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: film

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.