Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Inregistrarea emisiunii in direct - Semnele care vor însoți pe cei ce vor crede - 31 ianuarie 2019

Pe 31 ianuarie 2019, am avut o noua emisiune in direct de slujire, cu tema "Semnele care vor însoți pe cei ce vor crede", în cadrul căreia vom identifica modalitățile din Scriptură prin care vindecarea are loc în viața creștinului. De asemenea, împreună cu invitații noștri vom aduce înaintea lui Dumnezeu persoanele cu probleme de sănătate și ne vom ruga pentru vindecare și eliberare. Invitați: Ilie Popa (Pastor, Biserica Peniel - Viena) și Ioan Demeter (Mișcarea Străjerii)

a

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.