Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

FILM: Streams in the Desert 2 - Vineri, 22 februarie 2019, ora 21

Streams in the Desert: Words of Life – Râurile deșertului: Cuvintele vieții Lettie și Charles sunt complet dedicați lucrării de misiune din Orient, având înalta țintă de a ajunge la fiecare japonez, când Charles este lovit de boală, iar cei doi se întorc acasă.

Pe măsură ce sănătatea soțului ei se șubrezește, Lettie începe să scrie un jurnal în care notează încurajările primite de la Domnul prin Biblie și prin cărțile adăugate în biblioteca lor în timpul misiunii. Astfel, jurnalul devine ultima lucrare pe care Charles și Lettie Cowman o realizează împreună.

FILM: Streams in the Desert 2 - Vineri, 22 februarie 2019, ora 21, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: film

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.