Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

FILM: In God`s Time - Vineri, 1 martie 2019, ora 21

În timp ce trăim conform misteriosului plan al lui Dumnezeu, viețile noastre se intersectează cu destinele altor oameni. Filmul urmărește modul în care se intersectează viețile unui doctor disperat, a cărui soție e bolnavă de cancer, a unui vagabond care vrea să-și uite trecutul, a unui vetereran care se luptă să-și continue viața și a unei tinere însărcinate care se simte părăsită.

Pe măsură ce drumurile li se intersectează, personajele descoperă perfecțiunea planului divin.

FILM: In God`s Time - Vineri, 1martie 2019, ora 21, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: film

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.