Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

FILM: Soluția finală I - Luni, 4 martie 2019, ora 21

Indoctrinarea Lui Gerrit Wolfaardt este completa: familia, traditiile, cultura, pana si biserica l-au invatat ca negrii Sud Africani sunt un cancer in regiune. Sub privirile unor membrii de vaza ai guvernului si armatei, Gerrit dezvolta un plan diablolic sa curete Africa de Sud de pericolul negru. Inainte ca planul lui sa fie realizat, intalneste 2 oameni care il vor pune intr-un conflict cu viitorul lui: Celeste (Liezel van der Merwe) o studenta cu o minte foarte deschisa si Peter Lekota (John Kani), un pastor care condamna prejudecatile lui Gerrit.

Solutia sa finala intalneste cel mai mare obstacol in momentul in care Gerrit insusi realizeaza ca s-a inselat. Prigonitorul devine Impaciutor si incepe sa urmareasca aplanarea conflictului intre albi si negrii. Cu toate acestea, in ultimele zile tulburente ale apartheid-ului ,apar cei care se indoiesc de transformarea lui. Una dintre acese pesoane este Moses Moremi (Mpho Lovinga), pe care Gerrit l-a atacat violent in urma cu ceva timp. In finalul dramatic al filmului, este Moses cel care trebuie sa aleaga intre pace sau varsare de sange.Bazat pe o poveste adevarata, acest film remarcabil se bucura de o distributie internationala exceptionala, printre care si Castigatorul Tony Award, John Kani.

FILM: Soluția finală I - Luni, 4 martie 2019, ora 21, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Etichete: film

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.