Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

FILM: Andy s rainbow - Vineri, 22 martie 2019, ora 21

Când adolescenta rebelă Rayne Davis a fost condamnată să presteze muncă în folosul comunității la căminul pentru persoane cu nevoi speciale, se întreba dacă viața i-a putea deveni mai rea. Acolo îl întâlnește pe Andy, un tânăr ale cărui viziuni deosebit de simple asupra vieții, morții și a lui Dumnezeu îi mișcă inima, ajutând-o să privească viața cu un nou optimism.

FILM: Andy s rainbow - Vineri, 22 martie 2019, ora 21, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: film

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.