Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

FILM: Adam și Eva - Luni, 25 martie 2019, ora 21

După ce a creat universul, lumea și totul de pe fața pământului, Dumnezeu a creat omul. El la creat pe Adam și apoi pe Eva, să-i fie alături. Aceștia doi au trăit în minunea și bucuria prezenței lui Dumnezeu, până când nu L-au ascultat și au fost alungați din Grădină.

Din ziua aceea ei au întâmpinat mari dificultăți, dar nu au fost lăsați fără o promisiune. O nouă cale ca omenirea să poată reintra în prezența lui Dumnezeu. Adam și Eva, Cain și Abel devin oameni reali, cu adevărate lupte și ispite în această poveste a primei familii.

FILM: Adam și Eva - Luni, 25 martie 2019, ora 21, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: film

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.