Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

FILM: Ceainicul - Marti, 2 aprilie 2019, ora 21

Ceainicul este un film care ilustreaza modul in care pacatul ne distruge atunci cand ne jucam cu el. Asemeni unui ceainic care odata spart nu mai poate poate fi refacut la loc, asa nici trupurile noastre degradate de pacat.

FILM: Ceainicul - Marti, 2 aprilie 2019, ora 21, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.