Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

DOC: Întreaga discuție despre sex (r) - Vineri, 12 aprilie 2019, ora 23:30

Prezența pornografiei în cultura noastră, prezența bolilor sau infecțiilor cu transmitere sexuală căt și a avorturilor, toate acestea duc la relații și familii destrămate. Sexul este un dar frumos primit de la Dumnezeu, dar, când acesta este folosit în afara planului Său, prezință numeroase pericole.

Un program educativ cu bază scripturală pentru părinți și bunici. Acesta se adresează celor care vor să-și ajute copiii să treacă cu bine din etapa copilăriei către cea a maturității.

DOC: Întreaga discuție despre sex (r) - Vineri, 12 aprilie 2019, ora 23:30, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: documentar

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.