Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

DOC: Boicotarea Israelului - Sambata, 11 mai 2019, ora 21

Boicotarea Israelului, oferă o perspectivă satirică, insirată de știri, asupra impactului la nivel global a mișcării BDS, prin care se încearcă boicotarea, retragerea investițiilor și sancționarea statului Israel.

Prin lentilele lui Stan Moore, regizorul premiat cu Emmy, gazda Brad Stine îi conduce pe telespectatori printr-un peisaj amețitor al impresiilor false, pentru a scoate la lumină rădăcinile antisemite ale acestei mișcări. Prin comentarii, interviuri și titluri de știri din toată lumea, documentarul ilustrează creșterea înspăimântătoare, vizibilă la nivel mondial, a sentimentelor antisemite, alimentate de mișcarea BDS.

DOC: Boicotarea Israelului - Sambata, 11 mai 2019, ora 21, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Etichete: documentar

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.