Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

FILM: Ierusalim, numărătoarea inversă - Sambata, 18 mai 2019, ora 21

Preludiul pentru Armaghedon a inceput... Din cauza tumultului din Orientul Mijlociu, cel mai important aliat al Israelului este amenintat cu un razboi iminent - America este acum tinta pe masura ce incepe batalia pentru Ierusalim.

Adaptat dupa cartea pastorului John Hagee, filmul surprinde realitatea unui conflict inevitabil dintre Israel si Islam. Cand armamentul nuclear patrunde in America, Agentul FBI Shane Daughtry se confrunta cu o sarcina imposibila - sa il gaseasca inainte de a fi detonat. Timpul se scurge si singurii oameni care il pot ajuta sunt un traficant de arme ratat, un agent israelian al Mossad si un sef CIA ca la carte. Un film incarcat de actiune si suspans.

FILM: Ierusalim, numărătoarea inversă - Sambata, 18 mai 2019, ora 21, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.