Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

FILM: Ferma stejarilor - Luni, 20 mai 2019, ora 22

In inima statului american, Alabama se afla o zona intinsa care apartine Fermei Stejarilor. Scopul ei: un cer pentru tinerii cu probleme. Ferma Stejarilor este creatia lui Jhon Croyle, un fost aparator intr-o echipa americana de fotbal. Cu cativa ani in urma, el impreuna cu sotia lui au deschis acest adapost cu cinci tineri.

Astazi, mai mult de 1000 de tineri locuiesc la Ferma Stejarilor. Ei locuesc in asa numitele centre de plasament formate din nu mai mult de 8 copii si doi parinti adoptivi. Aceasta formula este cea mai apropiata de o familie normala. Pe langa supravegherea Fermei Stejarilor, John Croyle este si directorul scolii crestine Westbrook, declarata recent 'cea mai buna scoala din stat.

FILM: Ferma stejarilor - Luni, 20 mai 2019, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Etichete: film

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.