Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

FILM: Grace & Gravity - Vineri, 24 mai 2019, ora 21

Un creștin american ce are de rezolvat o sarcină de lucru în Anglia întâlnește un ateu britanic, pe cale de a-și pune capăt zilelor. Încercările credinciosului John Palmer de a-și împărtăși credința sunt respinse de Chris Arnold, care știe Biblia mai bine decât el. Umorul și drama se întrepătrund în filmul care ne vorbește de credință și prietenie.

FILM: Grace & Gravity - Vineri, 24 mai 2019, ora 21, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: film

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.