Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

FILM PREMIERĂ: Pasi prin credinta - Vineri, 7 iunie 2019, ora 21, la Alfa Omega TV

Aceasta tragicomedie urmareste viata tinerei contabile, Faith Houston, careia Dumnezeu ii spune sa se mute si sa lucreze la o ferma unde se face terapie asistata de cai, pentru copii. Familia ei ii pune la indoiala decizia, dar Faith continua sa-si urmeze inima si sa infrunte provocarile, pana cand se petrece un eveniment tragic.

FILM: Pasi prin credinta - Vineri, 7 iunie 2019, ora 21, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.