Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

DOC: Triumf asupra terorii - Luni, 17 iunie 2019, ora 22

Nici un alt act terorist internațional nu a cauzat un asemenea șoc, precum deturnarea zborului TWA din 14 iunie 1985. Au urmat 17 zile de agonie în care avionul a fost forțat să zboare de câteva ori intre Beirut și Algeria. Un american a fost ucis, fară milă.

În timp ce lumea întreagă își revenea și încerca să facă față acestui act de terorism, capitanul John Testrake părea a fi un turn puternic la bordul acelui avion. El a fost responsabil de dramaticul deznodământ al uneia dintre cele mai lungi deturnări de avion din istorie. În acest documentar dramatic, John Testrake ne spune experiența sa personală.

DOC: Triumf asupra terorii - Luni, 17 iunie 2019, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.