Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

FILM: Fanny Crosby - Vineri, 12 iulie 2019, ora 21

Fanny Crosby a fost o eleva silitoare la scoala de orbi si a fost invitata sa lucreze acolo. Elevii au indragit-o pentru sensibilitatea si felul in care se purta cu ei, cat si pentru cantecele si poeziile sale.

Cautarea ei pentru a-L cunoaste cu adevarat pe Domnul a fost supusa unei mari incercari atunci cand scoala a fost devastata de epidemia de holera. Dupa casatorie, credinta ei a fost pusa din nou la incercare cand singurul ei copil a murit. Sotul ei a incurjat-o sa scrie imnuri pentru biserica. Aceasta este povestea unei femei oarbe care ne-a ajutat sa vedem bunatatea lui Dumnezeu prin frumusetea cantecelor sale.

FILM: Fanny Crosby - Vineri, 12 iulie 2019, ora 21, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Etichete: film

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.