Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

cav live joi reclama 1280x660

ÎN DIRECT: „Cine este sfânt, să se sfințească!” | Calea, Adevărul și Viața, 26 noiembrie 2020

Emisiune în direct, cu rugăciune! Te așteptăm la un LIVE joi seară, 26 noiembrie 2020: „Calea, Adevărul și Viața”. Vorbim cu Ioan Demeter (pastor la Biserica Betesda”, din Băile Felix) despre semnificația îndemnului la sfințire. Nu rata!

Răspundem la întrebări precum: „Ce este sfințirea? Ce face Dumnezeu în sfințirea noastră? Ce facem noi?” De asemenea, vom discuta despre lucrurile care ne afectează din punct de vedere spiritual și ne împiedică să trăim în sfințenie.

Așteptăm cu drag să te implici și TU prin întrebări și cereri de rugăciune. Le poți scrie acum sau poți vorbi cu noi joi. Citește până la final, acolo vei găsi modalitățile prin care ne poți contacta.

Te așteptăm joi, 19 noiembrie 2020, de la 20:00. Unde? Pe canalul de televiziune Alfa Omega TV, pe paginile de Facebook @Alfa Omega TV și @Rețeaua de Rugăciune, pe canalul de YouTube Alfa Omega și pe site-ul Alfa Omega TV.

Fii alături de noi, urmărește emisiunea, trimite-ne întrebările și motivele de rugăciune! Ne poți scrie și mesaj privat pe pagina de Facebook Alfa Omega TV. Îți răspundem la întrebări și ne rugăm pentru cauzele tale. Contactează-ne: 0256.490.637 (pentru sunat), 0770.526.001 (Whatsapp), Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.http://alfaomega.tv/rugaciune

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.