Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

cav live joi reclama 1280x660

Realități și perspective Magazin | 6 ianuarie 2021

Marți seara, la ora 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, vă așteptăm cu un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7.

Tot atunci aflăm de la TPS că acordul de pace cu Emiratele Arabe Unite se extinde în domeniul chirurgiei plastice, că Israelul și SUA au votat împotriva bugetului Națiunilor Unite pentru 2021 și că o forță aeriană israeliană a lovit ținte din Siria într-un atac asupra țintelor Hezbollah.

De la Global News Alliance aflăm că misionarii secreți ai Open Doors sprijină creștinii nord-coreeni care au reușit să fugă în China, că o inițiativă din Peru condusă de tineri creștini, a recrutat voluntari pentru a dona sânge pentru copiii bolnavi de cancer și că Samaritan’s Purse aduce îngrijiri medicale de urgență refugiaților în urma conflictului dintre Armenia și Azerbaidjan.

În final vă invităm să urmăriți Romanian Television Network Chicago cu scurtul lor grupaj de știri.

Așadar, vă dăm întâlnire marți seara, la ora 20.00, la REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN!

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.