Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Documentar: Pact cu diavolul

pact_cu_diavolul_100Pact cu diavolul - Principii ale magiei albe; Vrajitorie, misticism oriental, ocultism celtic; Marturii despre practicile satanice; Muzica heavy-metal si tanara generatie; Incursiuni si practici satanice(a/b); Marturii ale unor persoane implicate in satanism; Reportaj-documentar despre satanisti.
Vineri, 11 Martie, ora 23:00 vezi programul TV complet
newspaper_info_32NOU: aboneaza-te prin email la programul TV - primeste o data pe saptamana lista programelor ce vor fi difuzate

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.