Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Seminar: Invatatura pentru viata (Kay Arthur)

kay_arthur_100

Seminar - Invatatura pentru viata (Kay Arthur)
In momentul in care esti pregatit sa patrunzi si mai adanc in invataturile lui Dumnezeu, inseamna ca esti pregatiti pentru “Invatatura peste invatatura”. Nu este alt mod mai bun de a porni intr-o calatorie autentica si intima alaturi de Creator decat studiul zilnic al Cuvantului Sau. Invita-L pe Duhul Sfant sa-ti lumineze inima, mintea si sufletul, in timpul acestui studiu deosebit.
In fiecare sambata, ora 14:30 vezi programul TV complet

newspaper_info_32NOU: aboneaza-te prin email la programul TV - primeste o data pe saptamana lista programelor ce vor fi difuzate

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.