Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Film: Moment ulterior 2

moment_ulterior2Momentul ulterior - partea 2 - Dupa o evadare dramatica din ghiarele mortii, fostul agent FBI, Adam Riley (David White) se intalneste cu prietenul si mentorul lui Jacob Krause (Brad Heller) lider al "The Way", si ceea ce a mai ramas din crestini, fiind in necunostinta de cauza de atacurile planuite impotriva lor. Liderul Comandant al Aliantei Globale (Monte Perlin)il obliga pe Charles Baker (Kevin Downes), fostul partener al lui Adam, sa-i vaneze. Evenimentele conduc la o confruntare exploziva si, cu totii trebuie sa se pregateasca pentru o lupta finala ... pentru sufletele lor.

Vineri, 11 februarie, ora 19:00 vezi programul TV complet

newspaper_info_32NOU: aboneaza-te prin email la programul TV - primeste o data pe saptamana lista programelor ce vor fi difuzate

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.