Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Documentar: Promisiune incalcata

promisiune_incalcata_100Promisiune incalcata aduce in prim plan promisiunea incalcata a Marii Britanii, impiedicand astfel restaurarea statului Israel, conform planului lui Dumnezeu. Documentarul urmareste sensibilizarea comunitatatii britanice si aminteste de refuzul si renegarea de catre englezi a Declaratiei de la Balfour.

Duminica, 30 ianuarie, ora 19:00 vezi programul TV complet
newspaper_info_32NOU: aboneaza-te prin email la programul TV - primeste o data pe saptamana lista programelor ce vor fi difuzate

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.