Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Film: Moment ulterior

moment_ulterior_100Momentul ulterior - In urma disparitiei subite a unui numar foarte mare de oameni FBI-ul este solicitat sa intreprinda o ancheta si sa localizeze persoanele disparute. Pentru agentul Adam Riley este ceva personal. Pentru agentul Charles Baker nu are importanta; isi face doar meseria. Ancheta se va indrepta spre un barbat misterios ce pare sa conduca o organizatie paramilitara. Detine oare acest om cheia raspunsurilor pe care le cauta lumea? Cine cauta gaseste.

Joi, 3 februarie 2011, ora 19:00
newspaper_info_32NOU: aboneaza-te prin email la programul TV - primeste o data pe saptamana lista programelor ce vor fi difuzate

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.