Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Femei cu idealuri

femei_cu_idealuri

Femei cu idealuri - va invita intr-o calatorie in care veti dezbate cele mai incitante teme ale momentului, veti descoperi cele mai adanci secrete ale inimii, o calatorie a sperantei si adevarului, privit din perspectiva credintei. Prin povestiri emotionante, interviuri captivante filmate in locatii deosebite, acest program nominalizat la premiul Emmy le ofera telespectatorilor subiecte profunde la care sa mediteze, despre care sa vorbeasca si pe care sa le impartaseasca cu ceilalti din jur.Imbinand cu succes umorul, prietenia si atitudinea, Shirley Rose, Michelle McKinney Hammond si Tammy Maltby, formeaza o echipa unica, dinamica, care analizeaza in profunzime si observa viata dintr-o perspectiva unica si originala.

Vineri, 21 ianuarie. Ora 22:00vezi programul TV complet
newspaper_info_32NOU: aboneaza-te prin email la programul TV - primeste o data pe saptamana lista programelor ce vor fi difuzate

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.