Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Film: Hotul de la miezul noptii

hotul de la miezul noptiiUnul dintre cele mai vizionate si apreciate filme artistice din istorie.

Acest film dezvaluie povestea unei tinere, Patty care îsi traieste viata în prezent, fara a se preocupa de viitor. Ea se casatoreste cu un tânar si viata ei pare grozava, pâna în dimineata în care se trezeste si vede ca sotul ei a disparut în mod misterios. În aceeasi zi, la radio se anunta alte disparitii misterioase.

Pe masura ce evenimentele cutremuratoare se deruleaza în jurul ei, Patty realizeaza ca traieste"sfârsitul vremurilor" despre care se vorbeste în profetiile biblice.

Joi, 19 august, ora 19 - vezi programul complet

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.