Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Indonezia - jihadul insular

jihadul_insularCea mai populată țară musulmană din lume este gazda și a câtorva dintre cei mai curajoși creștini.

Documentarul prezintă povestea a doi creștini, Adel și Methu, care au fost separați timp de 18 luni după ce Adel a fost răpită de niște musulmani de pe o insulă vecină. 

Johannes este o altă victimă a persecuțiilor din partea musulmanilor, care acum dorește să devină misionar printre islamicii din țara lui. Veți putea viziona relatări de primă mână ale celor care au supraviețuit ca și creștini în cea mai persecută țară din zilele noastre.

Luni, 7 iunie, ora 23:30

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.