Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

PREMIERA: Deconectare. Reconectare – Film artistic – Joi, 19 septembrie 2013

Mark Van Der Poole, sotia sa şi doi adolescenti stiu ce inseamna sa fii conectat: Twitter, Facebook, telefoane mobile, iPad-uri, GPS... Vietile lor frenetice depind de nenumarate dispozitive. Acest fundal zgomotos se transforma brusc intr-o tacere stanjenitoare cand o defectiune misterioasa intrerupe brusc intreaga retea de comunicare. O renuntare brusca la dependenta de dispozitive electronice ii sileste pe membrii familiei Van Der Poole sa afle ce au mai bun, dar si mai rau, fiecare dintre ei pe masura ce exploreaza distractia clasica, familia si credinta. Pe parcursul acestui proces, ei descopera adevarata conexiune pe care nici macar nu si-au dat seama ca o pierdusera.

Joi 19 septembrie, ora 19:00 (reluare vineri, ora 11:00)

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.