Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Vocea Duhului - Film artistic, Marti 1 octombrie 2013

Tanara Rivka, o adolescenta evreica de 13 ani, crede in Isus. Ea si tatăl ei sunt parte dintr-o comunitate de evrei mesianici. Dar cand în mod tragic tatal ei moare, viata tinerei se schimba pentru totdeauna. Este nevoita sa se mute cu unchii ei, evrei ortodocsi si sa fie parte din sinagoga. Acum, Rivka trebuie să invete sa raspandeasca lumina lui Isus Mesia in mijlocul noii comunitati.
Intarindu-se in credinta ei, reuseste sa atinga inimile celor din jur.

Marti, ora 19:00 (reluare miercuri, ora 11:00)

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.