Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Paganismul in cultura populara - Documentar, Vineri 1 moiembrie 2013

Paganismul devine cu rapiditate cea mai influenta idelologie, atat in Europa cat si in America. Multi practicanti sunt insa membrii activi ai bisericii crestine. Acest documentar analizeaza indeaproape aceasta dorinta arzatoare a oamenilor dupa supranatural. Secolul 21 este marcat de productii puternice si de mare succes, precum Harry Potter si Twilight sau seriile despre vampiri promovate de HBO: True Bood. Care este legatura dintre pasiunea pentru aceste fiinte “din alta lume” (vampiri, varcolaci, vrajitori) si credinta pagana de demult ? Am cazut oare victime idealurilor pagane? Filmul aduce impreuna peste 30 de ani de cercetari si interviuri cu experti in ocultism, vrajitoare de rang inalt, druizi si fosti vampiri. Interzis persoanelor sub 15 ani.

Vineri 1 noiembrie 2013, de la ora 22:30

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.