Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Gasca din Sugar Creek - Film artistic, Sambata 2 noiembrie 2013

O acuzatie gresita in pune pe Bill in conflict cu parintii sai si da nastere la multe intrebari in mintea lui. De ce fotografiaza domnul Black oameni? Cine i-a otravit calul domnului Black, si oare vor fi folosite intradevar acele nuiele de fag din clasa pentru a-i pedepsii pe cei din gasca? Precum si multe alte intrebari care nu-si gasesc raspuns. Pentru a afla, insotiti-i pe cei din Gasca din Sugar Creek in aceasta aventura. Urmariti incercarea lor de a evita problemele cu profesorul lor in cel de-al cincilea episod din seria Gasca din Sugar Creek.

Sambata 2 noiembrie, de la ora 09:30

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.