Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

PREMIERA: Credinta salvatoare - Film artistic, Vineri 8 noiembrie 2013

Viata lui Malcom incepe sa se clatine dupa ce supravietuieste unui accident de masina care ii curma viata fiicei lui. isi pierde atunci concentrarea, directia si credinta. Pentru a rezolva neintelegire cu un angajat razvratit care nu poate scapa de un stil de viata agresiv, e nevoie de interventia lui Dumnezeu. Credinta salvatoare - o poveste despre puterea iertarii si a acceptarii, care ii salveaza credinta lui Malcom.

Vineri 8 noiembrie, ora 19:00 (reluare sambata 11:30)

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.