Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

PREMIERA: Jerusalem Dateline - Documentar, in fiecare vineri

Vineri, 8 noiembrie urmariti in premiera noua serie de stiri din Orientul Mijlociu, Jerusalem Datelin, numai la Alfa Omega TV.

Ultimul capitol al istoriei va fi scris in Ierusalim. Un presedinte iranian anunta o amenintare majora. Un betiv turc are un vis in Mecca. Un cuplu evreiesc din Brooklin aterizeaza pe aeroportul din TelAviv. Ce legatura este intre aceste trei evenimente care par atat de deconectate? in acest program de stiri, corespondentul CBN, Chris Mitchell descopera si prezinta Ierusalimul ca fiind epicentrul si intersectia dintre lumea spirituala cu lumea politica si lumea supranaturala.

In fiecare vineri, de la ora 22:30 (reluare sambata, ora 17:00)

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.