Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Conferinta cu Kris Vallotton - Sambata 8 noiembrie 2013

 

Kris Vallotton este unul dintre liderii bisericii Bethel din orasul Redding, California. El este o voce profetica recunoscuta pe plan international. Impreuna cu sotia lui au pastorit, au pregatit si au dezvoltat echipe profetice si scoli despre supranatural in intreaga lume. Este un vorbitor de exceptie, cu viziune si pasiune pentru a echipa credinciosii pentru vremurile de seceris de pe urma. In iunie 2013 la Cluj, Kris Vallatton a adus un mesaj puternic, pentru a echipa trupul lui Hristos din Romania, pentru a aduce adevar si transformare a mintii.

In fiecare sambata, de la ora 16:00 (reluare duminica, ora 11:30)

 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.