Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Mandria orasului Milltown - Film artistic, Miercuri 13 noiembrie 2013

Will Wright visează să joace baseball in liga profesionistă şi este gata să sacrifice orice pentru a face acest lucru posibil. Dar in Carolina de Sud a anilor 1920, singura cale spre liga profesionista de baseball este prin intermediul echipei locale. In ciuda dorintelor tatalui sau bogat, Will lasa in urma familia si statutul privilegiat pentru a lucra in conditiile grele de la Newton Mill. Talentul sau pe teren il transforma in steaua echipei, dar si numeroase provocari. Cat de mult este dispus sa riste pentru o sansa in Liga cea mare? Si atunci cand ai ajuns pe fundul prapastiei, mai exista vreo cale de intoarcere?

Miercuri 13 noiembrie, de la ora 19:00 (reluare joi, ora 11:00)

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.