Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Ceva mai maret - Film artistic, Joi 14 noiembrie 2013

Amy Newhouse este o adolescenta in varsta de 16 ani, care locuieste in orasul Pampa din Texas impreuna cu parintii ei Kevin si Nancy si cu surorile sale Sarah si Katy. Dupa ce este diagnosticata cu cancer pulmonar in faza terminala, tanara decide sa lupte cu boala, trece printr-o interventie chirurgicala si prin interminabile sedinte de chimioterapie care o tintuiesc pe un pat de spital timp de 4 luni. Credinta insa o ajuta sa isi pastreze speranta si Amy este convinsa ca Dumnezeu are pregatit ceva mai maret pentru ea, in ciuda bolii cu care se confrunta. Bucuria ei este o binecuvantare pentru cei din jur si toti cei care o cunosc sunt incurati si transformati.

Joi 14 noiembrie, de la ora 19:00 (reluare joi, ora 11:00)

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.