Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Ora de biologie - Emisiune didactica, in fiecare zi

Emisiunea “ Ora de biologie ” este o productie Alfa Omega Tv si constituie un spatiu al canalului nostru destinat elevilor, cadrelor didactice si altor telespectatori care doresc sa se apropie de Dumnezeu si sa cunoasca mai mult creatia Sa.

Dat fiind faptul ca in manualele oficiale abordarea cunostiintelor stiintifice este doar din perspectiva materialist – evolutionista, Prof Maria Popa va ofera o alta alternativa. Ea prezinta datele stiintifice avand in vedere viziunea creationista, prin intrebari si raspunsuri in dreptul unor competente specifice.

In fiecare zi in perioada 18 - 24 noiembrie, de la ora 09:30 (reluare 15:30)

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.