Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Povestea vietii - Documentar, Joi 21 noiembrie 2013

Povestea vietii te invita intr-o calatorie pentru a descoperi cu adevarat povestea vietii. Am cercetat ipoteza conform careia viata a aparut ca experiment chimic. Am exaluat si posibilitatea ca Terra sa fi aparut ca rezultat al unor procese naturale intamplatoare. Va invitam intr-o calatorie extraordinara in care lumea vietuitoarelor ne va dezvalui ceva despre planul si scopul existentei noastre.

Joi 21 noiembrie, de la ora 21:00 (reluare Vineri ora 02:00 si ora 06:30)

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.