Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

PREMIERA Refugiul meu - Film artistic, Marti 10 decembrie 2013 (de la ora 19:00)

Tensiunea creste odata cu detonarea unei bombe nucleare in orasul New York. De-a lungul tarii, oameni dintr-un orasel din Arizona sunt obligati sa-si confrunte frica. Sperantele si credinta lor sunt puse la incercare, confruntandu-se cu daunele provocate de explozie. In timp ce lumea intreaga este chiar pe muchie in fata unei distrugeri in masa, filmul Refugiul meu are in vedere oameni obisnuiti care se confrunta cu provocarile fiecarei zile.

Marti 10 decembrie, de la ora 19:00 (reluare miercuri, ora 11:00)

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.